Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Amerika for Mine Føtter

Date: 04/10/2015 | Ingen kommentarer

Utgitt:
Sjangere:
Regissør:
Medvirkende:
Språk:
IMDB-karakter:

Handling : En prins som er misfornøyd med den privilegerte tilværelsen sin, drar til USA som vanlig arbeider for å finne en som vil falle for ham, og ikke rikdommen hans.

Se Amerika for Mine Føtter på Netflix Norge
Finn flere nye filmer og serier på Flixfilmer.no

Amerika for Mine Føtter hadde premiere på Netflix Norge den 4. October, 2015. Etter denne datoen går det ofte 6-12 måneder før Amerika for Mine Føtter kan bli fjernet fra streamingtjenesten eventuelt at det kommer nye avsnitt – dersom tittelen er en serie. Dette er kun veiledende basert på erfaringer.

Se traileren til Amerika for Mine Føtter:
Skriv kommentar