Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Better Call Saul sesong 3 på Netflix i april

Date: 01/03/2017 | Ingen kommentarer

Den amerikanske tv-stasjonen AMC har nylig meddelt at serien Better Call Saul returnerer til skjermen den 10. april, noe som betyr at nye avsnitt kan sees på Netflix Norge dagen etter – den 11. april.

Streamingtjenesten Netflix har nemlig kjøpt de eksklusive rettighetene til serien utenfor USA og avsnittene kan dermed sees på Netflix kun 24 timer etter tv-premieren i USA.

Foruten premieredatoen er det også sendt ut et klipp fra tredje sesongen, dette kan du se nederst i artikkelen.

Dersom man har sett på Breaking Bad, som er serieforløperen til Better Call Saul, så har du spesielt noe å glede deg til i den nye sesongen. Det er nemlig offentliggjort at den beryktede Gus Fring fra Los Pollos Hermanos får en markant rolle i sesong 3.

Gus Fring er imidlertid ikke den eneste karakteren fra Breaking Bad som medvirker i Better Call Saul, for i tillegg medvirker også den tøffe Mike Ehrmantraut.

Better Call Saul er utviklet av Breaking Bad skaperen Vince Gillingan og har Bob Odenkirk i hovedrollen. Serien er en såkalt spin-off på advokaten Saul Goodman fra Breaking Bad og forteller historien om Saul i årene før han ble advokat for Walter White. Han tar alle saker fra parkeringsbøter til massemord og finansiell svindel – Saul klarer alt.

Tredje sesong av Better Call Saul er på 10 episoder og det kommer nye avsnitt på Netflix hver uke.

Se Better Call Saul på Netflix Norge.


Skriv kommentar