Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Dine, mine og våre

Date: 06/02/2015 | Ingen kommentarer

Utgitt:
Sjangere:
Regissør:
Medvirkende:
Språk:
IMDB-karakter:

Handling : I denne nyinnspillingen av komedien fra 1968 gjør en åttebarnsfar og en tibarnsmor seg klar for bryllup. Men parets barn gjør alt hva de kan for å spolere.

Se Dine, mine og våre på Netflix Norge
Finn flere nye filmer og serier på Flixfilmer.no

Dine, mine og våre hadde premiere på Netflix Norge den 6. February, 2015. Etter denne datoen går det ofte 6-12 måneder før Dine, mine og våre kan bli fjernet fra streamingtjenesten eventuelt at det kommer nye avsnitt – dersom tittelen er en serie. Dette er kun veiledende basert på erfaringer.

Se traileren til Dine, mine og våre:
Skriv kommentar