Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Foreslå film og serier til Netflix

Date: 13/08/2016 | 3 kommentarer

netflix-logo1-245x300Dersom du i lang tid har hatt et ønske om å se en bestemt film eller serie, kan du nå foreslå tittelen direkte til Netflix og krysse fingrene for at streamingtjenesten legger den til sitt utvalg. Dette skjer på en ny og dedikert hjemmeside hvor Netflix oppfordrer sine medlemmer til å komme med forslag til nytt innehold. Finn linken nedenfor.

Selv om man foreslår en bestemt film eller serie til Netflix, så betyr ikke dette at det snarlig blir tilgjengelig på streamingtjenesten. Dette fordi hvorvidt Netflix kan vise en film eller serie bestemmes av en rekke faktorer. Netflix inngår nemlig partnerskap med ulike innholdstilbydere/filmselskap med lisens til streamingrettigheter til en rekke tv-serier og film. Dette betyr at Netflix kun har rett til å vise det innhold som innholdstilbyderen tillater.

Ønsk film og tv-serier til Netflix her: Link.

Selv om en bestemt film eller serie er tilgjengelig i et annet land, betyr ikke dette at den kan komme på Netflix Norge. Enkelte ganger er en tv-serie eller film nemlig ikke tilgjengelig i bestemte land eller regioner. Netflix kan selvsagt ikke kjøpe en tv-serie eller film til en bestemt region dersom ingen filmselskap/innholdstilbydere tilbyr den.

Etter man har angitt sitt filmønske til Netflix på hjemmesiden, så poengterer også streamingtjenesten, at det ikke alltid er mulig å få tak i det begjærte ønsket. Man får heller intet estimat på hvor lenge det kan gå, men siden Netflix hele tiden tilføyer nye filmer og serier, så er det bare å følge med.

Du kan naturligvis alltid finne en oversikt over alle de nye filmer og serier på Netflix her på Flixfilmer.no.


3 kommentarer til Foreslå film og serier til Netflix

 1. Marie-jeanett Bore - kl. 00:31, 09-10-2016:

  I would like to have in these movies on netflix please
  Goal 3 and 4. 7th heaven all seson from 1 to 12. monkey trouble, the 6 man / the sixth man,castle all sesons,

  from marie-jeanett

 2. Marie-jeanett Bore - kl. 00:32, 09-10-2016:

  ned’s declassified school survival guide

 3. Erik Smedsrud - kl. 11:38, 05-02-2017:

  Dere har veldig mye bra, (jeg er helt ny som abbonent) Det jeg savner er et bedre utvalg western filmer og serier. F.eks. Familien Macahan og Silverado. Jeg ser masse på netflix jeg så det er ikke en klage jeg kommer med, bare et forslag. Mvh. Erik

Skriv kommentar