Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix


Matt Shepard Is a Friend of Mine

Date: 14/06/2016 | Ingen kommentarer

Utgitt: 2014
Sjangere: Documentary, Biography, History
Regissør: Michele Josue
Medvirkende: Michele Josue, Judy Shepard, Zeina Barkawi, Dennis Shepard
Språk: English
IMDB-karakter: 7.5

Handling : Denne dokumentaren følger livet til Matthew Sheppard, som ble drept i 1998 og etterlot seg knuste venner og slektninger.

Se Matt Shepard Is a Friend of Mine på Netflix Norge
Finn flere nye filmer og serier på Flixfilmer.no

Matt Shepard Is a Friend of Mine hadde premiere på Netflix Norge den 14. June, 2016. Etter denne datoen går det ofte 6-12 måneder før Matt Shepard Is a Friend of Mine kan bli fjernet fra streamingtjenesten eventuelt at det kommer nye avsnitt – dersom tittelen er en serie. Dette er kun veiledende basert på erfaringer.

Se traileren til Matt Shepard Is a Friend of Mine:
Skriv kommentar