Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix
Nye filmer og serier på Netflix
29/05Rangoon

Under andre verdenskrig underholder våghalsen Miss Julia soldatene ved grensen mellom India og Burma, og vikles inn i et nett av kjærlighet og svik.

28/05Pixels

Når romvesener angriper Jorda i samme stil som i et gammelt tv-spill, tropper presidenten og barndomsvennene hans (alle tidligere joystickmestre) opp.

27/05Sparkle

Tre søstre danner en Motown-jentegruppe på 1960-tallet, veien til berømmelse skaper konflikter som ødelegger familieforholdet.

Denne sterke dokumentaren følger saker fra virkeligheten, hvor amerikanske jenter er blitt fanget i barneprostitusjonsmiljøer gjennom rubrikkannonser på nettet.

En stolt general får i oppdrag å vinne en upopulær krig og tar utfordringen på strak arm. Men overmot kan vise seg å bli hans største fiende.

Da en høytstående families sorte får truer med å avsløre mørke hemmeligheter fra fortiden, settes søskenkjærligheten på prøve.

Tenåringsaktivisten Joshua Wong mobiliserer unge innbyggere i Hongkong til å demonstrere i gatene for å beholde selvstyret under Kina.

Komikeren Hasan Minhaj fra The Daily Show deler personlige erfaringer om rasisme, innvandrerforeldre, kjipe skoledanser og mye mer i denne stand-up-spesialen.

Verdensberømte West Coast Customs er et mekka for velstående bilelskere. Bli med på innsiden når teamet skaper noen av de mest luksuriøse og utrolige bilene i verden.

Denne dokumentaren fremhever Colombias artsmangfold og vakre landskap i et vakkert, men utsatt, økosystem.

Etter å ha bodd en stund i det 19. århundres siviliserte London, returnerer Tarzan, som ble oppdratt av aper, til ville Kongo hvor han bekjemper avskyelige kolonister.

En ung kvinne må beskytte den unge stebroren sin fra en skremmende ånd fra familiens fortid som dreper ofrene i mørket.

20/05Blame!

Inne i en enorm, selvreplikerende by som er fast bestemt på å eliminere alt liv, dukker den mystiske einstøingen Killy opp for å lede siste rest av menneskeheten.

Den storvokste Gabriel Iglesias er kjent for sine stemmer og fabelaktige lydeffekter, og i denne komedieforestillingen holder han publikums lattermuskler varme.

Finn flere nye filmer og serier på Netflix Norge