Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix
Nye filmer og serier på Netflix

Kevin James er endelig tilbake som standupkomiker i denne familievennlige komediespesialen, der det blant annet snakkes om fedrerollen, fans og forakten for allergier.

Denne oppløftende realityserien følger single personer med handikap som registrerer seg hos et datingbyrå for å få hjelp til å finne en forståelsesfull partner.

En plastisk kirurg på vei til Hollywood tar en omvei og havner i en liten by i Sør-Carolina, der han blir idømt samfunnsstraff etter et uhell med bilen.

I kjølvannet av en invasjon fra verdensrommet, slår en suspendert politimann i Los Angeles seg sammen med de overlevende for å stoppe angrepet og løslate fangene.

Audrey, nybakt mor, blir med i en støttegruppe for nye foreldre hvor hun får seg noen sære venner, alle har sine egne utfordringer i livet.

Sjefen i et plateselskap reiser sammen med faren, en berømt fotograf som er døende, på en biltur til det siste laboratoriet som fremdeles fremkaller Kodachrome-film.

Rødpandaen Retsuko er lei av den lite givende kontorjobben og får ut frustrasjonen ved å synge death metal på karaoke etter jobb.

20/04Dude

Fire bestevenninner takler både tap og store omveltninger – og røyker masse gress – under de to siste ukene av videregående.

20/04Dope

Denne engasjerende serien gir et nytt innblikk i narkotikakrigen, sett fra både langernes, brukernes og politiets ståsted.

Etter å ha gjennomgått strenge tester i 1961, blir en liten gruppe dyktige kvinnelige piloter bedt om å trå til side når bare menn blir valgt til å reise ut i rommet.

I denne animerte spinoff-serien må Juni og Carmen Cortez slåss mot den onde organisasjonen SUMP – uten hjelp fra spionforeldrene.

På Charité sykehus i Berlin i 1888 finner Ida kjærligheten og veien til drømmejobben, og får et innblikk i hvordan man kan kurere tuberkulose og difteri.

I New York i 1896 rekrutterer politimester Theodore Roosevelt psykologen Laszlo Kreizler for å fakke en morder som angriper hjemløse gutter.

Sju menn og kvinner går ombord i en rosa buss for å lete etter ekte kjærlighet. De reiser gjennom Asia med fremmede, men håper å komme tilbake til Japan som et par.

Finn flere nye filmer og serier på Netflix Norge