Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix
Nye filmer og serier på Netflix

I Nord-Amerika på 1700-tallet forsøker hensynsløse fangstmenn og entreprenører å rive til seg kontrollen over pelshandelen fra det mektige Hudson’s Bay Company.

I denne nye serien samles fem usannsynlige helter og de flyvende robotløvene deres og forvandles til superroboten Voltron for å beskytte universet mot ondskap.

Komikeren Jim Gaffigan gir et sardonisk syn på emner som spising, trening, brylluper og de fem barna sine i denne standup-spesialen.

Tysklands største skuespiller får et oppdrag av nazipropagandisten Joseph Goebbels. Han skal hjelpe lederen av det tredje riket å holde en viktig tale.

To kompiser som jobber som kassamedarbeidere gjennomgår en sinnssvak serie med hendelser på vei til en storslagen hiphop-konsert.

Jim Gaffigan forteller hva han synes om bacon, bowling og andre dype temaer i denne standup-forestillingen som ble filmet live i Austin i 2008.

20/01Pink

Et offer for et seksuelt overgrep, anklaget for mordforsøk på angriperen, forsvares av en pensjonert advokat som utfordrer Indias voldtektskultur.

Etter en vanskelig oppvekst på landet i 1950-årene, blir Tito Pereyra en vellykket forretningsmann med en mørk side i 1980-tallets Buenos Aires.

Når Julia bokstavelig talt faller ned i bakgården til Alejandro fra leiligheten sin, er det nettopp det som skal til for at disse to ensomme ulvene skal finne sammen.

En regelryttersk detektiv må rømme fra leiemordere og korrupt politi for å forsikre at en narkobarons sexy enke holder seg i live for å kunne vitne.

En gutt finner et egg som klekker ut noe fantastisk. Men hvor lenge kan han holde en så stor hemmelighet skjult for moren sin – og for den skotske regjeringen?

En ung jente slites mellom en kunstnermor og en dramatikerfar når de skiller seg og livene deres forandres, i en turbulent tid i 1980-tallets Cuba.

18/01Hugo

En tolv år gammel foreldreløs gutt bosetter seg bak veggene på en togstasjon i Paris. Der møter han en jente som har nøkkelen til hans skjebne.

Da en fraskilt forfatter får et brev fra en tidligere kjæreste om at kona hans har fått barn, drar hun tilbake til hjemstedet sitt for å ta opp kontakten med eksen.

Finn flere nye filmer og serier på Netflix Norge