Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix
Nye filmer og serier på Netflix
21/07Ozark

En finansrådgiver tvinger med seg familien fra Chicago til Ozarkfjellene i Missouri, hvor han må hvitvaske 500 millioner dollar på fem år for å blidgjøre en narkobaron.

Etter å ha snublet inn på en hekseskole, innser en klossete heltinne at hun kanskje hører til der. Basert på Jill Murphys populære bøker.

I denne dokumentar fra et av amerikansk fotballs mest aktive rekrutteringssteder, forsøker lovende atleter å vise hva de kan på banen og i klasserommet.

Nyutsluppen av fengselet med løfte om å bli lovlydig, får svindleren Foley akkurat det han ikke ønsker: en uslåelig mulighet til å spille hasard igjen.

20/07Hamlet

Shakespeares tankefulle danske prins, Hamlet, mistenker at noe ikke stemmer med farens død – og moren hans kan ha hatt noe med tragedien å gjøre.

En selvbeskrevet outsider blir sendt til en rugby-gal kostskole der han knytter uventede bånd med stjernespilleren.

En student fra arbeiderklassen, som blir medlem av et hemmelig samfunn på et eliteuniversitet, trues når han begynner å undersøke organisasjonens hemmeligheter.

Denne fiktive dokumentaren, som blander fakta og myter, hevder at USA kjøpte Jugoslavias hemmelige romprogram på 1960-tallet.

20/07Bait

Leie av sine dødfødte jobber åpner to unge kvinner i Nord-England en kafé, men ender opp under pisken til en hensynsløs lånehai.

20/07Rectify

Etter å ha blitt dømt for voldtekt og mord da han var atten, lever Daniel Holden nesten 20 år på dødscella helt til DNA-bevis setter dommen i tvil.

19/07Shooter

En høyt dekorert tidligere skarpskytter returnerer til tjeneste for å stanse et planlagt attentatforsøk mot presidenten, men blir i stedet feilaktig anklaget for drap.

Tre venner avdekker sannheten om et nifst forlatt hus i nabolaget. Det har sin egen personlighet og ser ut til å spise folk.

Denne dokumentaren følger kokken Massimo Bottura under åpningen av et suppekjøkken som bruker matavfall fra 2015 Milan Expo til å lage gourmet-måltider for fattige.

Opplev håpet, drømmene og utfordringene til tre ugandiske barn som reiser rundt i verden med African Children’s Choir.

Den sarkastiske men gjennomtenkte komikeren Ari Shaffir gir oss en smak av den skarpe humoren sin gjennom to fartsfylte standupshow om barn og voksenliv.

Finn flere nye filmer og serier på Netflix Norge