Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix
Nye filmer og serier på Netflix

Noah, en middelmådig forfatter, og Alison, en desillusjonert servitrise, møtes på en strandresort og begir seg ut i et farlig kjærlighetsforhold fullt av skjulte begjær.

Brian Regan tar lett tilgjengelig familiehumor til nye høyder når han snakker om brettspill, strikken i underbuksa og å lete etter pølser på feil sted.

Tidligere arbeidsminister Robert Reich møter amerikanere fra alle samfunnslag og skildrer et omveltende skifte i nasjonens økonomi.

En reklamemann prøver å bearbeide sorg ved å skrive brev til ganske uvanlige mottakere. Uventede svar gir håpløsheten mening.

En tidligere marinejeger, ute etter å straffe de kriminelle som stod bak drapet på familien hans, fanges i nettet til en militær konspirasjon.

Gjennom fordypningen i rollen som Andy Kaufman, funderer Jim Carrey over meningen med livet, virkeligheten, identitet og karriere.

To familier fra Mississippi – den ene svart, den andre hvit – møter en brutal virkelighet med fordommer, gårdsdrift og vennskap i et delt samfunn under andre verdenskrig.

Tre konkurrerende frilansreportere gjennomsøker gatene om natta for å filme åsteder, branner, ulykker – og alt annet de kan selge til nyhetsbyråer.

Det blir tidlig jul for en ung og ambisiøs journalist da hun sendes til utlandet for å dekke en sak der en flott prins skal krones til konge.

Jake Armstrong og bestevennene hans forvandles plutselig til superhelter som oppdager hvordan de nå kan klare ting vanlige tenåringer ikke kan.

I en liten amerikansk by knytter den tøffe eks-byjenta Lucky tette bånd med villhesten Spirit. Hun opplever også mange eventyr sammen med bestevennene Pru og Abigail.

Med hjelp av en magisk leketøyskiste kommer den livlige Luna Petunia til det fantastiske landet Utrolia, der eventyr, vennskap og lærerike opplevelser venter på henne.

16/11Shelter

En heroinmisbruker og en nigeriansk immigrant er hjemløse på gata i New York, der de forelsker seg og oppdager en smertefull, felles fortid.

En film om noe av det vanskeligste som finnes: å miste noen man elsker til døden, men å samtidig være tenåring og vokse opp og knytte vennskap og forelske seg.

Finn flere nye filmer og serier på Netflix Norge