Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix
Nye filmer og serier på Netflix

Alkymisten Edward Elric leter etter en måte å reparere kroppen til broren Al på, men militærstyret og mystiske monstre følger nøye med.

Venninnene Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda drar på en etterlengtet ferie til Abu Dhabi.

Politibetjenter i Los Angeles er med på et innovativt program for å veilede lovende studenter fra det tøffe gjengområdet Watts.

Få en lett og morsom blanding av tidsaktuelle nyheter, populærkultur, sketsjer med mer i Joel McHales nye ukentlige talkshow.

Filmskapere følger president Barack Obama og hans utenrikspolitiske medarbeidere gjennom 21 land under arbeidet med hans diplomatiske arv i hans siste presidentperiode.

Bare uker før hun ble kronet Miss World, ble Linor Abargil bortført og voldtatt. Nå forteller hun den inspirerende historien i denne Emmy-nominerte dokumentaren.

Noen av verdens mest talentfulle blomsterdekoratører deltar i ekstreme utfordringer som presser kunstformen til det ytterste.

Både nye og erfarne gullgravere må takle det tøffe terrenget i Yukon i jakten på skatten det er vanskeligst å finne: Gull.

Bli kjent med danserne som kler av seg mot betaling i Skottlands tre største byer, og få et innblikk i livene deres – både privat og på jobb.

Ta en titt inn i noen av Storbritannias flotteste gods, der blodet er blått og regningene store. For å få endene til å møtes tar disse eierne imot betalende gjester.

Følg den berømte fotballklubben Juventus både på og av banen på veien mot sin syvende strake italienske tittel og til sluttspill i Champions League.

Året er 1996 i en by ved navn Boring, der skolens utskudd i AV- og dramaklubbene tappert møter utfordringene ved å være tenåring i VHS-alderen.

Abbie får vite at hun har kreft og begynner å lete etter en fremtidig kjæreste til forloveden og barndomskjæresten Sam, som ikke aner hvordan man treffer damer.

I 1921 åpner sykepleierelever fra Madrids overklasse et sykehus i Melilla for soldater i Rifkrigen, og opplever både vennskap og romantikk samtidig som de redder liv.

Finn flere nye filmer og serier på Netflix Norge