Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix
Nye filmer og serier på Netflix
25/03Stepmom

En karrierekvinne prøver å vinne tillit hos barna til kjæresten, men moren deres vil ikke at hun skal ha noe med dem å gjøre.

Psykologen Michelle Ward undersøker personligheten og motivasjonen til drapsmenn ved å utføre dybdeintervjuer og gjenskape forbrytelsene.

Vennskap tar en dødelig vending når svik, kjærlighetstriangler og løgner fører til voldelige konfrontasjoner i denne serien om krim fra virkeligheten.

Jaycee Dugard ble kidnappet som 11-åring og holdt fanget av en domfelt sexforbryter og kona hans i 18 år. Hun kom fra det med livet i behold, men ble aldri seg selv mer.

Møt seks kapteiner hvis mannskap fisker i den iskalde Nord-Atlanteren, slåss mot kjempebølger og isfjell for å holde en bransje i live.

Åtte bilførere må gjennom en rekke utfordringer for å forbedre kjøreegenskapene sine og sørge for at de ikke blir kåret til landets verste sjåfør.

For å løse kreftmysteriet, må dagens situasjon utfordres. Se hvordan livsstil og samfunnsendringer kan være med på å overvinne sykdommen.

Verdensberømte West Coast Customs er et mekka for velstående bilelskere. Bli med på innsiden når teamet skaper noen av de mest luksuriøse og utrolige bilene i verden.

Denne dramafilmen følger den frittalende ateisten Madalyn Murray O’Hairs kontroversielle liv, fra de kjente rettssakene til den beryktede kidnappingen.

Mexicos førstedame er en kvinne med egne overbevisninger og idealer. Men når hun mister troen på mannen sin, må hun bruke alt i sin makt for å avdekke sannheten.

Jane Fonda og Lily Tomlin spiller to kvinner som gjennomgår store livsforandringer i denne morsomme og oppriktige originalserien fra Netflix.

En kaldhjertet arving, en mann fra fortiden og en ambisiøs nyansatt i firmaet hennes barker sammen i et oppgjør om penger og makt.

De gøyale vesenene hopper og leker, men holder seg unna de stinkende raringene som bor på søppeldynga like ved.

Et tilfeldig møte med romkameraten fra college, som nå har blitt en familiemann, hjelper å lindre sorgen etter tapet av familien på 9/11.

Finn flere nye filmer og serier på Netflix Norge