Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix
Nye filmer og serier på Netflix

Jerry Seinfeld vender tilbake til klubben hvor det hele startet på 1970-tallet, og blander ikoniske vitser med historier fra barndommen og sin tidlige komikerkarriere.

Krimjournalist Donal MacIntyre avslører hvor dødelig Internett kan være, ved å ta for seg og forklare de tekniske metodene bak grufulle handlinger.

En vanæret kvinne i eksil reiser tilbake til landsbygda i Australia etter å ha tilbragt tid i sofistikerte Paris.

Etter at de forliser i det filippinske hav under andre verdenskrig, må et hardnakket marinemannskap takle mangel på forsyninger og en rekke hai-angrep.

En videregående skole rystes av vandalisme, men den hovedmistenkte bedyrer sin uskyld og finner støtte hos en filmskaper. Et satirisk krimmysterie.

Familie, sorg og rasediskriminering møtes i denne gripende dokumentaren som undersøker mordet på broren til filmskaperen Yance Ford.

En 5-åring legger ut på en rystende reise for å overleve under Røde Khmers plutselige fremvekst og styre i Kambodsja.

Historien til Foo Fighters blir levende i denne dokumentaren, fra demo-kassettene til 2011-albumet deres, Wasting Light.

Eiendomsmegleren Elizabeth er lei av å være gift med en arbeidsavhengig egoist og ber om råd fra en eldre kvinne som gir henne veiledning om bønnens kraft.

15/09Rumble

En fallert MMA-mester, som nå driver med kampfiksing i Mexico, må vinne én siste kamp for å redde kjæresten sin, som er blitt kidnappet av mafiaen.

Da familien flytter til Australia, må en tenåring gi opp plassen sin i et treningsprogram for toppgymnaster. Men når en ny venn trenger hjelp, må hun konkurrere igjen.

15/09Misfire

Etter at eks-kona blir kidnappet og broren får skylden, setter en DEA-agent ut på et enmannsoppdrag mot narko-kartellene på grensen mellom USA og Mexico.

Ni medlemmer av Puerto Ricos LGBT-samfunn deler sine historier om kjønnsskifte og gir et innblikk i øyas mangfoldige transekultur.

Bevæpnet med popularitetstips fra sin vakre storesøster, gjør veslevoksne Jessica Darling seg klar til å manøvrere sjuende klasses farlige farvann.

Finn flere nye filmer og serier på Netflix Norge