Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

4K Ultra HD koster nå mer hos Netflix

Date: 07/11/2014 | Ingen kommentarer

netflix-4k-ultra-hd-uhd-norge-300x200Hvis man ønsker å se Netflix i beste bildekvalitet med Ultra HD, krever det nå at man kjøper det store familie-abonnementet i stedet for det til 79kr om måneden, som man tidligere kunne nøyes med.

Den nye abonnementsendringen betyr dermed at man som medlem skal betale 109kr om måneden for å kunne se Netflix i 4K Ultra HD. Den høye prisen gir mulighet for at man kan se Netflix på 4 skjermer på samme tid, i motsetning til 2 skjermer som det billigere abonnementet normalt gir adgang til.

Abonnementsendringen berører dog i første omgang kun nye kunder, men hvorvidt og eventuelt når nåværende Netflix-medlemmer vil bli truffet av endringene er det inntil videre ingen opplysninger om.

For å kunne se Netflix i 4K krever det i øvrig at man har en tv som støtter den gode bildekvaliteten og at man har en internettforbindelse på minst 15 Mbps.

Utvalget av filmer og serier på Netflix i UHD er inntil videre meget begrenset, men Netflix forventer å utvide utvalget i løpet av de kommende månedene i takt med at flere og flere får adgang til 4K. Annen sesong av House of Cards, Breaking Bad og noen andre dokumentarprogrammer er på nåværende tidspunkt tilgjengelige i den høye kvaliteten. Ut over dette er det også blitt annonsert at Netflix’ første film og etterfølgeren til Tiger på Spring, Drage i Skjul også vil bli tilgjengelig i 4K.Skriv kommentar