Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

6 nye animasjonsserier fra DreamWorks i 2018

Date: 17/01/2018 | Ingen kommentarer

De yngste Netflix-medlemmene kan godt begynne å glede seg for streamingtjenesten har annonsert at de i samarbeide med DreamWorks vil ha premiere på seks nye animasjonsserier med velkjente figurer fra selskapets kinofilmer.

Dette skriver Netflix i en pressemelding.

Det kommer blant annet nye serier med ‘Boss Baby’, ‘Trolls’ og ‘Kaptein Underbukse’.

Den første animasjonsserien ‘Trolls: The Beat Goes On!’ får premiere allerede den 18. januar 2018, hvor trollene vil fortsette festen i sin fantastiske skog hvor de bor.

Senere på året kommer serien ‘She-Ra’, ‘The Boss Baby: Back in Business’, ‘Harvey Street Kids’ og ‘The Epic Tales of Captain Unerpants’, som bade baserer seg på kinofilmene samt helt nye figurer.

Sist men ikke minst kommer også sesong 3 av ‘Trollhunters’ samt serien ‘3 Below’, som er andre del av triologien basert på ‘Trollhunters’. Det var i november 2017 at skaperen Guillermo del Toro kunne avsløre at ‘Trollhunters’ er en del av en trilogi med navnet ‘Tales of Arcadia’. Dermed utvides universet nå med to nye spin-off serier; ‘3 Below’, som omhandler romvesen, samt ‘Wizards’ om trollmenn. Tredje del ‘Wizards’ får premiere på Netflix i 2019.

DreamWorks og Netflix har lenge hatt et samarbeide, som har resultert i seriene ‘Drakerytterne’, ‘DinoTrux’, ‘Katten med Støvlene’, ‘Turbo FAST’ med flere. Totalt har Netflix og DreamWorks laget 12 eksklusive animasjonsserier, som utelukkende kan sees på streamingtjenesten.Skriv kommentar