Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

80 Netflix filmer får premiere i 2018

Date: 29/11/2017 | Ingen kommentarer

Forleden fremla Netflix regnskapet for de siste tre måneder og selv om den amerikanske streamingtjenesten fortsatt har medvind og hadde fått 4,4 millioner nye medlemmer, så var det en annen annonsering som tok all oppmerksomhet.

Netflix kunne nemlig avsløre at de neste år vil bruke utrolige 8 milliarder dollar – over 50 milliarder norske kroner – på filmer og serier i 2018. Det er 1 milliard dollar mer enn forventet.

De store pengesummene på nytt innehold skal blant annet brukes på 80 eksklusive spillefilmer.

«De vil være av ulik karakter: fra Sundance-million-hits til noen som er mye større, som den kommende filmen ‘Bright’ med Will Smith i hovedrollen,» lød det fra Ted Sarandos, innholdssjef hos Netflix under offentliggjøringen av regnskapet forleden.

‘Bright’ er en futuristisk actionfilm, som er regissert av David Ayer (Training Day) og har en prislapp på mer enn 90 millioner dollar. Filmen får premiere på Netflix Norge den 22. desember.

Ted Sarandos henledet også oppmerksomheten til Martin Scorseses kommende gangsterfilm ‘the Irishman’, som Netflix også har kjøpt de eksklusive rettighetene til. Den har et budsjett på mer enn 100 millioner dollar, som blant annet dekker lønnen til Robert De Niro som har hovedrollen.

Bare i de siste tre måneder har Netflix hatt premiere på 8 originale filmer, herunder komedien ‘Naked’ med Marlon Wayans, dramaet ‘To The Bone’ med Lily Collins og ungdomsgrøsseren ‘Death Note’.

Med de 4,4 millioner nye medlemmene har Netflix nå 104 millioner betalende medlemmer over hele verden.
Skriv kommentar