Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

90-tallets mest populære tv-hest; BoJack Horseman kommer tilbake i 2016

Date: 05/09/2015 | Ingen kommentarer

bojack-horseman-season-3-300x300Den legendariske stjernen BoJack Horseman, kjent fra 90-tallets favoritt familiekomedie ”Horsin’ Around”, kommer tilbake på Netflix i 2016. Streamingtjenesten har nettopp offentliggjort at en tredje sesong er på vei.

Det er kun få uker siden at sesong 2 hadde premiere, men den er åpenbart blitt så godt mottatt blant Netflix-medlemmene at skaperne har valgt å fortsette med serien og lage flere episoder.

Det er enda ikke offentliggjort når BoJack Horseman sesong 3 får premiere, men det kan forventes at det blir rundt samme tid som sesong 2 ble tilgjengelig. Dermed forventes det at sesong 3 kommer i sommerperioden 2016.

Skuespilleren Will Arnett (Arrested Development) legger stemme på BoJack, som har prøvd å finne sin vei gjennom whisky og mislykkede forhold. Med ydmykhet over begivenhetene fra sesong 1 forsøker BoJack i sesong 2 å bruke sin nye hovedrolle i sin drømmefilm (en film om Secretariat) som en mulighet for å bli en ny og bedre BoJack. Nye utfordringer på filmsettet og i hans privatliv kombinert med demoner fra fortiden gjør det derimot vanskelig å riste av seg fortiden.

Sesong 1 av BoJack Horseman handlet om en karakter som innser behovet for å endre seg, og i den nye sesongen blir det avgjort om det lykkes, eller ikke.

Rollelisten omfatter Will Arnett som BoJack Horseman, Aaron Paul som Todd Chavez, Amy Sedaris som Princess Carolyn, Alison Brie som Diane Ngyen og Paul F. Tompkins som Mr. Peanutbutter. Lisa Kudrow, kjent fra Friends, vil ha en gjesteopptreden som Wanda Pierce.

Se BoJack Horseman sesong 3 på Netflix Norge i 2016. Sesong 1+2 kan allerede ses på streamingtjenesten.Skriv kommentar