Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Adam Sandler er tilbake med ny Netflix-film; ‘The Week Of’

Date: 30/03/2018 | Ingen kommentarer

Den 27. april har Netflix premiere på komedien ´The Week Of´, som er den fjerde filmen i rekken hvor den amerikanske stjerneskuespilleren Adam Sandler har laget eksklusivt til streamingtjenesten.

Se teaser til ´The Week Of´ nederst i artikkelen.

´The Week Of´ er den fjerde filmen av totalt åtte, som Adam Sandler vil lage eksklusivt til Netflix, og denne gangen får komikeren selskap av Chris Rock (´Grow Ups´, ´Everybody Hates Chris´), som skal spille et par eldre familiefedre hvilke barn skal giftes med hverandre. De to kommer imidlertid ut for en noe anspent situasjon, da Adam Sandlers karakter, som kommer fra middelklassen, er fast bestemt på å betale for bryllupet – selv om Chris Rock har masse av penger.

Foruten overnevnte sees det også i traileren at de velkjente vennene Rachel Dratch og Steve Buscemi medvirker i den kommende komedien.

´The Week Of´ regisseres av Robert Smigel, som tidligere har skrevet manuskript til komedien ´You Don´t Mess with the Zohan´ – også den med Adam Sandler i hovedrollen.

Selv om Adam Sandler ofte får folk ut opp av stolene – ikke positivt ment – så er filmene, som han har laget til streamingtjenesten en ubetinget suksess. Dette meddeler ihvertfall Netflix, dvs at alle de tidligere filmene har vært blant de største filmpremierene på filmtjenesten. De tre tidligere filmene som Adam Sandler har laget til Netflix er; ‘The Ridiculous 6‘, ‘The Do-Over‘ og ‘Sandy Wexler‘.

Komedien ´The Week Of´ har premiere på Netflix Norge den 27. april.Skriv kommentar