Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Adam Sandler har suksess på Netflix

Date: 25/08/2016 | Ingen kommentarer

the-do-over-adam-sandler-netflix-200x300Den amerikanske komikeren Adam Sandler har inntil videre hatt premiere på to filmer som en del av sin eksklusive avtale med Netflix. Avtalen innebærer at han skal lage totalt fire filmer til streamingtjenesten og selv om avtalen i begynnelsen var utskjelt har den tilsynelatende vært en suksess for begge parter.

I forbindelse med offentliggjøringen av kvartalsregnskapet kan Netflix avsløre at The Do-Ove, den siste eksklusive Netflix-filmen fra Adam Sandler som hadde premiere i mai 2016, på premieren var den mest sette filmen på streamingtjenesten. Dette gjaldt for alle territorier som Netflix er tilgjengelig. Samtidig er The Do-Over fortsatt på topp 10 over det mest sette innholdet i mange land – inklusive USA.

Det samme var tilfellet med Adam Sandlers første Netflix film; The Ridiculous 6, som hadde premiere i desember 2015. Kort tid etter premieren uttalte Ted Sarandos, innholdssjef hos Netflix; «I løpet av filmens 30 første dager på Netflix har The Ridiculous 6 vært den mest sette filmen i Netflix sin historie. Den har også ligget på førsteplass i alle land hvor filmtjenesten har vært tilgjengelig og er fortsatt nummer en i flere land.»

Det virker dermed som om avtalen med Adam Sandler har vært vellykket for Netflix, selv om streamingtjenesten måtte forsvare avtalen da den i sin tid ble inngått.

Det er enda ingen opplysninger om hvilken film som blir Adam Sandler sin tredje til Netflix etter The Do-Over og The Ridiculous 6. En rask titt på IMDB avslører imidlertid at filmstjernen er i gang med innspillingene til komedien Yeh Din Ka Kissa, hvor også Ben Stiller, Emma Thompson og Dustin Hoffmann medvirker. Hvorvidt dette blir en Netflix eksklusiv film må vi vente og se.

Se The Do-Over og The Ridiculous 6 på Netflix Norge i dag.
Skriv kommentar