Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Adam Sandler klar med ny Netflix-film: The Do-Over

Date: 24/04/2016 | Ingen kommentarer

The-Do-Over-netflix-sandler-768x495Bare tre måneder etter at Adam Sandler og Netflix hadde premiere på western-filmen The Ridiculous 6 er den populære komikeren nå tilbake med sin andre Netflix-film: The Do-Over. Filmen kan ses på Netflix Norge fra den 27. Mai og nederst i denne artikkelen kan du se den første traileren.

Netflix har enda ikke avslørt mye vedrørende filmens handling, men et kort referat sier at den følger en bankdirektør som får livet vendt opp og ned da en tidligere venn manipulerer han til å iscenesette sin egen død og dra på eventyr.

Utover Sandler og David Spade medvirker også Paula Patton (Mission: Impossible – Ghost Protocol), Nik Swarson (The Ridicilous 6), Luis Guzmán (Narcos) og masse lettkledde damer. Det er dermed lagt opp til en klassisk action-komedie fra Adam Sandler.

Streamingtjenesten Netflix har inngått en eksklusiv avtale med Adam Sandler, som innebærer at skuespilleren skal lage fire filmer som utelukkende kan ses på filmtjenesten. The Ridiculous 6 var den første, mens The Do-Overs vil være den andre filmen i avtalen. Selv om filmene fra Adam Sandler kan kategoriseres som å være i den lette sjangeren, har avtalen allikevel vist seg å være særdeles verdifull for Netflix, da Ridiculous 6 har vært den mest sette filmen i Netflix’ historie i løpet av filmens første 30 dager på streamingtjenesten.

Filmen er instruert av Steven Brill, mannen bak blant annet Walk of Shame fra 2014, samt Little Nicky og Mr. Deeds, som også har Adam Sandler i hovedrollen.

The Do-Over har premiere på Netflix Norge den 27 mai.
Skriv kommentar