Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Adam Sandler og Netflix med nytt samarbeid

Date: 19/10/2014 | Ingen kommentarer

adam-sandler-netflix-277x300Den amerikanske skuespilleren Adam Sandler og streamingtjenesten Netflix har nylig inngått et samarbeid som innebærer at den anerkjente skuespilleren skal lage fire helt nye filmer, som utelukkende vil kunne ses på Netflix. Adam Sandler vil både medvirke og produsere de nye filmene.

Selv om Adam Sandlers seneste filmer ikke har ligget veldig høyt på hitlistene de seneste årene, er filmene hans noen av de mest populære blant Netflix-medlemmer verden over. Hvem husker vel ikke The Wedding Singer, The Waterboy, The Longest Yard, Big Daddy og Happy Gilmore.

”Folk elsker Adams filmer på Netflix og de ser de ofte igjen og igjen. Hans appell strekker seg over seere i alle aldre og alle har en favorittfilm. Ikke bare i USA, men i hele verden”, uttaler Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer, i forbindelse med samarbeidet.

”Da disse fine folkene fra Netflix kom til meg med et tilbud om jeg ville lage fire filmer for de, sa jeg ja med en gang ja, kun på grunn av at Netflix rimer på ”Wet Chicks”. La streamingen begynne”, siger Adam Sandler.

Adam Sandler begynte sin karriere som sand-up komiker og medvirket i Saturday Night Live som manuskriptforfatter og skuespiller før han medvirket, produserte og skrev flere filmer, inklusivt kino suksessene Click og You Don’t Mess with the Zohan. Sandler har også mottatt mye annerkjennelse for hans jobb med Punch-Drunk Love, Reign over Me, Funny People, og de to kommende filmene Men, Women & Children og The Cobbler. Den nye avtalen er dog ikke gjeldende for disse filmene.

Når de nye filmene av Adam Sandler kommer på Netflix melder historien ingenting om, men det kan høres ut som at første film vil være klar allerede i 2015.Skriv kommentar