Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Alle episodene av Friends på Netflix

Date: 27/10/2014 | Ingen kommentarer

friends-alle-episodene-netflix-300x225Netflix har nylig annonsert at alle episodene av den amerikanske komedie-serien Friends vil bli tilgjengelig på streamingtjenesten fra 1 november. Se eller gjense dermed alle de 10 sesongene av suksess-serien.

I serien Friends følger man de seks unge vennene Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler og Joey i New York. Serien starter med at den unge og bortskjemte Rachel kommer til byen, da hun har forlatt hennes kommende mann ved alteret på bryllupsdagen. Hun flytter derfor inn hos sin venninne Monica, som bor i en gammel leilighet i det travle og pulserende Manhattan i New York.

I serien medvirker Matthew Perry (Chandler), Matt LeBlanc (Joey), Courtney Cox-Arquette (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Jennifer Aniston (Rachel), og David Schwimmer (Ross).

Serien ble vist for første gang på TV i 1994 og sluttet i 2004. Friends har vunnet flere priser, heriblant Emmys, People’s Choice, Screen Actors Guils, Holden Globe og American Comedy.

De første tre sesongene kom på Netflix tidligere i år, men nå tilføyer Netflix altså til de siste 7 sesongene, så det i alt vil være hele 236 episoder av Friends på Netflix.

Se alle episodene av Friends på Netflix Norge fra 1. November.
Skriv kommentar