Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Angelina Jolie instruerer ny Netflix-film

Date: 29/08/2015 | Ingen kommentarer

angelina2-300x240Streamingtjenesten Netflix har nylig offentliggjort at den verdenskjente skuespilleren og instruktøren Angelina Jolie vil instruere den nye Netflix-filmen First They Killed My Father: A Daugther of Cambodia Remembers, om den unge aktivisten Loung Ung, som overlevde under makten av de Røde Khmerer i Kambodsja. Det skriver Netflix i en pressemelding.

Loung Ung var fem år gammel da De Røde Khmerer overtok makten over Kambodsja i 1975 og begynte fire lange år med terror og folkemord, hvor nesten to millioner mennesker døde. Tvunget fra hennes hjem i Phnom Penh, ble Ung utdannet som barnesoldat i en leir for foreldreløse barn, mens hennes seks søsken ble sendt til arbeidsleirer. Ung overlevde og skrev First They Killed My Father: A Daugther of Cambodia Remembers, som første gang ble utgitt i 2000. Jolie Pitt leste boken og kontaktet Ung for over et tiår siden, og de ble nære venner.

Angelina Jolie vil instruere og produsere filmen, og har i samarbeid med Loung Ung skrevet manuskriptet, som er basert på virkelige hendelser. Rithy Panh, som ble Oscar-nominert for filmen The Missing Picture, vil også være produsent på First They Killed My Father: A Daugther of Cambodia Remembers.

Produksjonen av filmen begynner senere i år og forventes å få premiere på Netflix i slutten av 2016 samt på utvalgte kinoer og filmfestivaler.

Angelina Jolie har gjort seg mest bemerket som skuespiller i filmen Tomb Raider, Changeling og Maleficent, men hun har i det siste kommet til bak kameraet og stod i fjor bak dramafilmen Unbroken, som ble nominert til tre Oscars.Skriv kommentar