Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Annihilation’: Kinofilm kommer på Netflix 17 dager etter premieren

Date: 26/01/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har kjøpt distribusjonsrettighetene til sci-fi-thrilleren ‘Annihilation’, som er regissert av Alex Garland (‘Ex-Machina’) og som bl.a. har Natalie Portman på rollelisten.

Dette er klart etter at Netflix har inngått en avtale med Paramount/Skydance om de internasjonale rettighetene, skriver flere amerikanske medier, blant annet Deadline.

‘Annihilation’ har premiere på de amerikanske kinoene den 23. februar 2018, men allerede 17 dager etter får filmen, som følge av avtalen, premiere på Netflix Norge.

Nederst i artikkelen kan du se en trailer til den spenningsfylte science fiction filmen med Natalie Portman, Oscar Isaac, Tessa Thompson, Jennifer Jason Leigh og Gina Rodriguez, som er basert på en roman av Jeff VanderMeer med samme navn.

I ‘Annihilation’ velger biolog-paret (Isaac og Portman) frivillig å delta på en hemmelig reise inn i fremmed territorium – en avskjermet skog, hvor et formskiftende Aurora Borealis-lignende vesen venter. Andre har tidligere våget seg inn i området, men med katastrofale følger.

Årsaken til at filmen får premiere på Netflix og ikke de norske kinoer er sannsynligvis at en produsent synes at ‘Annihilation’ er for intellektuelt utfordrende og komplisert for publikum, og dermed krever endringer i filmen, mens en annen produsent ikke vil bøye seg og derfor er filmen kommet i hendene på den amerikanske streamingtjenesten.

Se ‘Annihilation’ på Netflix Norge omkring den 11. mars 2018.
Skriv kommentar