Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Arrested Development sesong 5 nærmere å bli en realitet

Date: 17/02/2017 | Ingen kommentarer

Det er sagt og skrevet mye om Arrested Development sesong 5 de siste par årene og selv om en av seriens skuespillere bekreftet, på direktesent tv i 2014, at serien skulle returnere har det vært sparsomt med informasjon.

Nå er det imidlertid utvikling i saken, etter at produsenten Brian Grazer forleden uttalte til det amerikanske media Deadline, at serien skuespillere er klare for å returnere til serien og den endelige bekreftelsen kun er få uker unna.

Dermed kan man se frem til et gjensyn med Jason Bateman, Michael Cera, Portia de Rossi, Jeffrey Tambor, Tony Hale, Will Arnett, David Cross og Alia Shawkat som alle har bærende roller i Arrested Development.

Årsaken til det mildt sagt lange forhandlingsforløpet skyldes visstnok hos rollebesetningen og deres andre forpliktelser. Brian Grazer utdyper;

– «Jeg tror at vi har klart å lage en konstruksjon og arbeidsgang for alle skuespillerne, slik at de fortsatt kan lage film og gjøre andre ting ved siden av serien. Så vi nærmer oss virkelig – jeg tror i løpet av de nærmeste ukene».

Allerede i august 2014 bekreftet Ted Sarandos, innholdssjef hos Netflix og skuespiller Will Arnett, at det ville komme en ny sesong, mens Brian Grazer uttalte at den nye sesong 5 ville bli på 17 avsnitt. Hvorvidt dette fortsatt gjelder er ikke bekreftet.

Streamingtjenesten Netflix gjenopplivet serien Arrested Development (Familie på Livstid) i 2013 og lagde en sesong 4 – sju år etter at serien opprinnelig stoppet.

Den nye sesongen fikk en blandet mottakelse bl.a. fordi seriens skuespillere ikke var samlet i alle avsnitt. Skaperne har tidligere uttalt at dette skyldes de mange konflikter for å få datoer til å passe. Flere av seriens skuespillere bl.a. Jason Bateman, Will Arnett, David Cross og Michael Cera, har etter første sesong i 2003 fått fart på sin karriere.

Se Arrested Development sesong 1-4 på Netflix Norge.
Skriv kommentar