Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Australia og New Zealand får Netflix neste år

Date: 27/12/2014 | Ingen kommentarer

netflix-logo-300x168Den amerikanske streamingtjenesten Netflix har nettopp avslørt at de til neste år utvider deres aktiviteter til Australia og New Zealand. For befolkningen ”Down under” blir det mulig å se tusenvis av filmer og serier fra mars 2015.

Med utvidelsen vil Netflix være tilgjengelig i mer enn 50 land, inklusiv USA, Canada, Latin-Amerika, Storbritannia, Irland, Danmark, Finland, Norge, Sverige, Holland, Frankrike, Tyskland, Østerrike, Belgia, Luxembourg og Schweitz.

Netflix har opplevd stor suksess med deres filmtjeneste de siste årene og hadde 33 millioner medlemmer i mars 2013, mot 53 millioner medlemmer i oktober 2014. Netflix har dermed fått mer enn 20 millioner nye kunder på bare 19 måneder.

Det er ikke gitt opplysninger om utvalget av filmer og serier på den australske utgaven av Netflix, men australierne og new-zealanderne kan helt klart glede seg til et stort utvalg av originale serier fra Netflix, som i løpet av det kommende året blant annet vil inkludere eventyrserien Marco Polo, thrilleren Bloodline, actionserien med superhelten Daredevil, scence fiction i Sense8 og Grace and Frankie, som er en ny komiserie fra skaperne av Friends. Det er dermed masse å glede seg til i 2015.

Netflix lanserte deres online streamingtjeneste i USA i 2007 etter en lengre årrekke med utleie av DVD og Blu-Ray filmer til de amerikanske kundene.Skriv kommentar