Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Bak kameraet på Netflix-serien Marco Polo

Date: 30/11/2014 | Ingen kommentarer

netflix-marco-polo-1Nå kan du bli med bak kameraet på den neste Netflix-serien Marco Polo, som får premiere på streamingtjenesten d. 12 desember. I videoen forteller seriens skaper John Fusco og producer Daniel Minahan hvorfor historien om den berømte oppdagelsesreisenes er et fantastisk eventyr, som de færreste kjenner til. Se videoen nederst i artikkelen.

I videoen medvirker også den italienske skuespilleren Lorenzo Richelmy, som i serien spiller hovedrollen som Marco Polo. Dette gir et bedre innblikk i hvem personen i virkeligheten var og hvilke utfordringer han kjempet med.

Utover dette byr videoen også på helt nye bilder fra serien, som ikke tidligere har vært vist for offentligheten.

Serien Marco Polo byr på action og eventyr og tar utgangspunkt i den reisendes eventyr fra Venezia til det gamle Kina hvor det ender i blodige kamper. En verden fylt med grådighet, forræderi, seksuelle intriger og voldsom rivalisering.

Utover Lorenzo Richelmy som Marco Polo, medvirker også Joan Chen (Twin Peaks), Benedict Wong (Prometheus), Chin Han (Arrow, The Dark Knight) og Rick Yune (Olympus Has Fallen, The Fast and the Furious) i serien.

Marco Polo er på i alt 10 episoder er skapt av John Fusco (Young Guns, Hidalgo) og de første to episodene er instruert av norske Joachim Rønning og Espen Sandberg, som har stått bak den Oscar-nominerte filmen Kon-Tiki. Både Fusco, Rønning, Sandberg, Harvey Weinstein (Gangs of New York), Bob Weinstein (The Lord of the Rings Trilogy) og Dan Minahan (Game of Thrones, True Blood) fungerer som executive producers.

Serien er skapt av John Fusco (Young Guns, Hidalgo) og er instruert av bl.a. Joachim Rønning og Espen Sandberg, som har stått bak den prisvinnende Kon-Tiki og som i øyeblikket jobber på den neste Pirates of the Caribbean. Filmingen har primært foregått i Italia, Kasakhstan og Malaysia.

Marco Polo er på 10 episoder og har premiere på Netflix Norge d. 12 desember.Skriv kommentar