Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Barack Obama portretteres i ny Netflix-film

Date: 18/11/2016 | Ingen kommentarer

barry-netflix-barack-obama-300x180Under årets Toronto Film Festival kjøpte Netflix de verdensomspennende rettighetene til filmen Barry, som forteller historien om den unge Barack Obama. Barry kan sees på Netflix Norge fra den 16. desember og nedenfor kan du finne traileren.

Den unge Barack Obama, blant sine venner kjent som «Barry», ankommer New York City en kald høstdag i 1981, hvor han startet på sitt første år på Columbia University. I et hardt og rasistisk miljø, befinner Barry seg mellom to sosiale klasser og kjemper med å bevare sitt forhold til sin Kansas-fødte mor, sin fremmedgjorte kenyanske far og sine klassekompiser.

Barry er historien om en ung mann, som kjemper med de samme problemene som hans land og for så vidt hele verden, og som stadig kommer til uttrykk 35 år senere. Han står ovenfor spørsmål om rase, kultur og identitet i det som viser seg å være avgjørende for hans liv som USAs kommende president.

Det er skuespilleren Devon Terrell, som portretterer Barack Obama i Barry, noe som også er hans debut på det store lerret.

Filmen er regissert av Vikram Gandhi (Kumaré) og er en seriøs «crowd-pleaser» med bedømmelse på hele 92 % på den amerikanske siden Rotten Tomatoes.

Barry har premiere på Netflix Norge den 16. desember.Skriv kommentar