Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Bare på Netflix: Knights of Sidonia, basert på den populære mangaserien

Date: 13/01/2014 | Ingen kommentarer

knights of sidonia netflix norgeNetflix annonserte i dag at alle 12 episoder i den første sesongen av Polygon Pictures’ etterlengtede anime-serie Knights of Sidonia vil bli tilgjengelig i alle Netflix-territorier sommeren 2014.

Knights of Sidonia er basert på den bestselgende manga-serien av Tsutomu Nihei, utgitt i Japan av Kodansha og på engelsk av Vertical. Den følger menneskenes kamp for å overleve mot det uhyrlige romvesenet Gauna. Til sin hjelp har de mecha-våpen kalt Garde (vokterroboter).

Historien dreier seg om skipet Sidonia og den unge Garde-piloten Nagate Tanikaze som bruker sine fantastiske kampferdigheter til å beskytte det som er igjen av menneskehetens sivilisasjon.

“Netflix har en stor skare med anime-fans, og det er en stor glede for oss å kunne tilby dem en eksklusiv anime-serie for første gang, særlig en som er så gjennomarbeidet og som er så humoristisk og vakkert animert som Knights of Sidonia,” sa Erik Barmack, direktør for uavhengig innhold hos Netflix.

“Vi er overbegeistret over å få muligheten til å vise Knights of Sidonia først og eksklusivt på Netflix. Dette er en banebrytende avtale. Vi kan levere vårt godt likte anime-produkt til et større publikum på en mer direkte og raskere måte enn før,” sa Shuzo John Shiota, adm.dir. i Polygon.

Knights of Sidonia er produsert av Tokyo-baserte Polygon Pictures, vinner av flere Day Time Emmy-priser for Hasbros TV-serie Transformers Prime, samt animatørene bak Tron: Uprising og flere episoder av Star Wars: The Clone Wars. Serien regisseres av Kobun Shizuno, som jobbet på animasjonsversjonen av GI Joe, og Hiroyuki Seshita, en veteran fra videospillserien Final Fantasy er medregissør.

Knights of Sidonia vil bli tilgjengelig på Netflix på japansk med undertekster, eller dubbing på lokalt språk.Skriv kommentar