Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Batman-serien Gotham får flere episoder

Date: 05/11/2014 | 2 kommentarer

gotham-batman-serie-netflix-300x154Den nye Batman-serien Gotham, som kommer eksklusivt på Netflix i 2015, er nettopp blitt utvidet med yttligere seks episoder, så første sesong blir på totalt 22 episoder.

Det var opprinnelig kun planlagt 16 episoder, men etter en god mottagelse av både seere og anmeldere er Gotham blitt utvidet med ekstra episoder. I alt 14 millioner har sett premiereepisoden av Gotham.

Det er ikke Netflix som har produsert den nye Batman-serien, men streamingtjenesten har kjøpt distribusjonsrettighetene slik at Gotham kommer på Netflix Norge umiddelbart etter at serien er blitt vist i USA.

Gotham tar utgangspunkt i Batmans opprinnelseshistorie hvor man følger den foreldreløse Bruce Wayne i de turbulente dagene før han trekker i den sorte kappen. I serien følger man også den unge kriminalbetjenten James Gordon, som fra å være uerfaren betjent, blir politisjef i den uroplagede byen Gotham City.

I Gotham spiller Ben McKenzie kriminalbetjenten James Gordon, mens David Mazouz er Bruce Wayne. Utover dette medvirker også Donal Logue (Sons of Anarchy), Jada Pinkett Smith (The Matrix Reloaded) og Sean Perwee (Elementary).

Se Gotham på Netflix Norge medio 2015.
2 kommentarer til Batman-serien Gotham får flere episoder

  1. christofferr - kl. 23:27, 10-05-2015:

    er det no grun til gotham ennå ikke har kommet til netflix norge?

  2. inge - kl. 22:13, 17-12-2015:

    når kommer sesong 2 av gotham på netflix? den er allerede på sumo…..

Skriv kommentar