Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Baz Luhrmann lager ny musical-serie for Netflix

Date: 04/04/2015 | Ingen kommentarer

baz-luhrmann-get-down-netflixDen anerkjente instruktøren Baz Luhrmann, som bl.a. har stått bak Moulin Rouge og The Great Gatsby skal lage en helt ny musikalsk dramaserie for streamingtjenesten Netflix. Serien, som har navnet The Get Down blir på 13 episoder og får eksklusiv premiere på Netflix i 2016.

Se en teaser trailer fra den kommende serien The Get Down nederst i artikkelen.

The Get Down blir den Oscar nominerte instruktøren Baz Luhrmann’s første tv-serie noensinne, og hans første musikk-drevne produksjon siden den Oscar-vinnende filmen Moulin Rouge fra 2001. Luhrmann vil instruere seriens to første episoder samt den siste. Han vil dog gjennom seriens øvrige episoder agere som executive producer.

Serien vil fokusere på 1970-tallets New York City hvor oppstandelsen av hip hop, punk og alternativ musikk og kunst fant sted – samtidig med en eksplosjon i kriminalitet, vold og bymessig forfall. The Get Down følger en gruppe utspekulerte tenåringer, som bevæpnet med dansetrinn, spraybokser og sterke ordforråd prøver å tilpasse seg i et av de hardeste områdene, South Bronx.

”Netflix’ reklamefri streamingtjeneste og deres rykte for å tilby kreativ frihet gjorde de til en naturlig plattform for The Get Down”, uttaler Baz Luhrmann i forbindelse med offentliggjørelsen og tilføyer at han har jobbet på serien i mer enn 10 år.

Se Baz Luhrmann’s The Get Down på Netflix i 2016.
Skriv kommentar