Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ben Mendelsohn med i Bloodline sesong 2

Date: 27/06/2015 | Ingen kommentarer

bloodline-serie-billede-netflix3-300x199Hvis du har planer om å se Netflix-serien Bloodline og enda ikke har hatt tid, bør du nok hoppe over denne artikkelen, da den inneholder informasjon som avslører vesentlige deler av seriens handling.
Det amerikanske mediet Deadline har snakket med seriens skapere Glenn Kessler, Todd A. Kessler og produsent Daniel Zelma, og de avslører litt av hva man kan forvente seg av Bloodline sesong 2, som forventes å få premiere på Netflix Norge i starten av 2016.

Første sesongs største overraskelse er at Ben Mendelsohn, som spiller det sorte fåret, og broren Danny Rayburn mister livet- til tross for at dette allerede blir delvis avslørt i første episode.

Nå kan seriens skapere imidlertid avsløre at Ben Mendelsohn kommer tilbake i sesong 2. Hvordan historien vender seg vil de derimot ikke komme inn på. Det er dog allerede skrevet 6 sesonger av serien og man kan dermed forvente å se mye mer til familien Rayburn hvis serien fortsetter med å være populær blant Netflix-medlemmene.

I den kommende sesongen kan det forventes et gjensyn med Sissy Spacek, Kyle Chandler, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz og Ben Mendelsohn, men det er ingen nyheter om hvorvidt Sam Shepard, som spilte familiens overhode og fikk hjerteanfall, kommer tilbake.

Se Bloodline sesong 2 på Netflix Norge i 2016.Skriv kommentar