Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

«Better Call Saul» er tilbake i 2020

Date: 05/07/2019 | Ingen kommentarer

Det vil ikke være i 2019 at vi nærmer oss Jimmy McGills transformasjon til den oppfinnsomme og listige advokaten Saul Goodman, kjent fra hitserien «Breaking Bad».

Den femte sesongen av «Better Call saul» har først premiere i 2020.

Dette bekrefter produksjonsselskapet AMC.

Det vil derfor være nesten to mellom sesongene til det kommer en ny episode, siden «Better Call Saul» hadde premiere i august 2018.

Årsaken til at venteperioden strekker seg over flere år er at laget bak serien, samt skuespillerne ,har andre forpliktelser.

Produksjonsfirmaet sier at de kunne ha forskyndet prosessen, men at dette da ville ha gått utover kvaliteten på serien.

«Better Call Saul» er drevet av et talent, som ikke vi ikke vil tilsidesette, dersom det resulterer i et verre show», sa Sarah Barnett, president for AMC Networks.

I tillegg forteller skuespilleren Ciancarlo Esposito, som serien kaller for kyllingmannen Gustavo Fring, den amerikanske mediekollideren at han forventer at serien slutter etter sjette sesong.

«Better Call Saul» vil dermed være en sesong lenger enn forgjengeren «Breaking Bad».

Til tross for ventetiden på sesong 5, kan fans se frem til en kommende «Breaking Bad» -film som Netflix har kjøpt rettighetene til.

Filmen forteller historien om hva som skjedde med Jesse Pinkman (Aaron Paul) etter at den opprinnelige «Breaking Bad» endte vmed at Jesse fikk friheten sin tilbake.

Det er ingen informasjon om når «Breaking Bad» filmen har premiere.

Se «Better Call Saul» på Netflix Norge.Skriv kommentar