Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Better Call Saul flyttes til 2015

Date: 28/08/2014 | Ingen kommentarer

breaking-bad-better-call-saul-netflixBetter Call Saul, som er en spin-off av den populære serien Breaking Bad, får premiere til februar 2015 og ikke i løpet av dette året, som først annonsert. Better Call Saul kan dermed ses på Netflix Norge i starten av neste år.

Netflix har kjøpt de eksklusive rettighetene til Better Call Saul i alle land hvor streamingtjenesten er tilgjengelig, hvilket betyr at vi her i Norge kan se serien på Netflix kun få dager etter tv-premieren i USA.

Det er også allerede blitt annonsert at serien får enda en sesong. Sesong 2 er planlagt å ha premiere på Netflix Norge i 2016.

Better Call Saul er utviklet av Breaking Bad-skaperen Vince Gilligan og har Bob Odenkirk i hovedrollen. Serien er en såkalt spin-off serie på advokaten Saul Goodman fra Breaking Bad og forteller historien om Saul i årene før han ble advokat for Walter White. Alt fra parkeringsbøter til massemord og finansiell svindel- Saul klarer alt.

Hvis man ønsker å få et innblikk i Saul Goodmans advokatarbeid kan han finnes i Breaking Bad sesong 2, hvor han første gang dukker opp i serien. Alle episodene på Breaking Bad kan ses på Netflix.

Better Call Saul har premiere på Netflix i 2015.

Du kan se en teaser til Better Call Saul under;
Skriv kommentar