Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Better Call Saul har premiere i februar

Date: 06/02/2015 | Ingen kommentarer

better-call-saul-netflix-norge-premiere-203x300Den lenge ventede spin-off serien til Breaking Bad, Better Call Saul, får eksklusiv premiere på Netflix Norge d. 9. februar. Det opplyser Netflix i en pressemelding.

Første episode av Better Call Saul kommer på Netflix mandag 9. Februar, mens episode nummer to kommer allerede dagen etter. De etterfølgende episodene vil bli tilgjengelig hver tirsdag. Det er i alt 10 episoder av Better Call Saul. Se en trailer til serien nederst i artikkelen.

Årsaken til at alle episodene av Better Call Saul ikke kommer på Netflix Norge med det samme er at serien vises sideløpene med tv i USA. Episodene blir på den måten først tilgjengelig på Netflix Norge dagen etter de har vært vist på amerikansk tv.

Better Call Saul er utviklet av Breaking Bad-skaperen Vince Gillian og har Bob Odenkirk i hovedrollen. Serien er en såkalt spin-off på advokaten Saul Goodman fra Breaking Bad og forteller historien om Saul i årene før han ble advokat for Walter White. Alt fra parkeringsbøter til massemord og finansiell svindel – Saul klarer alt.

Det er for øvrig allerede blitt annonsert at serien får en yttligere sesong. Better Call Saul sesong 2 er planlagt å ha premiere på Netflix Norge i 2016.

Se Better Call Saul på Netflix Norge fra 9. Februar.
Skriv kommentar