Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Better Call Saul sesong 3 på Netflix i april

Date: 01/03/2017 | 1 kommentar

Den amerikanske tv-stasjonen AMC har nylig meddelt at serien Better Call Saul returnerer til skjermen den 10. april, noe som betyr at nye avsnitt kan sees på Netflix Norge dagen etter – den 11. april.

Streamingtjenesten Netflix har nemlig kjøpt de eksklusive rettighetene til serien utenfor USA og avsnittene kan dermed sees på Netflix kun 24 timer etter tv-premieren i USA.

Foruten premieredatoen er det også sendt ut et klipp fra tredje sesongen, dette kan du se nederst i artikkelen.

Dersom man har sett på Breaking Bad, som er serieforløperen til Better Call Saul, så har du spesielt noe å glede deg til i den nye sesongen. Det er nemlig offentliggjort at den beryktede Gus Fring fra Los Pollos Hermanos får en markant rolle i sesong 3.

Gus Fring er imidlertid ikke den eneste karakteren fra Breaking Bad som medvirker i Better Call Saul, for i tillegg medvirker også den tøffe Mike Ehrmantraut.

Better Call Saul er utviklet av Breaking Bad skaperen Vince Gillingan og har Bob Odenkirk i hovedrollen. Serien er en såkalt spin-off på advokaten Saul Goodman fra Breaking Bad og forteller historien om Saul i årene før han ble advokat for Walter White. Han tar alle saker fra parkeringsbøter til massemord og finansiell svindel – Saul klarer alt.

Tredje sesong av Better Call Saul er på 10 episoder og det kommer nye avsnitt på Netflix hver uke.

Se Better Call Saul på Netflix Norge.
1 kommentar til Better Call Saul sesong 3 på Netflix i april

  1. Stefano - kl. 20:18, 01-06-2017:

    Episode 8?

Skriv kommentar