Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Bloodline sesong 3 blir den siste

Date: 29/10/2016 | Ingen kommentarer

bloodline-saeson-3-slut-netflix-300x169Streamingtjenesten Netflix har nettopp annonsert at tredje sesong av Bloodline, som får premiere i 2017, blir den siste og avsluttende sesongen i serien. Dette uttaler Netflix til The Hollywood Reporter.

Ikke nok med at den nye sesongen er den siste, men Netflix har også valgt å kutte ned på antall avsnitt i sesongen. Den nye sesongen blir 10 episoder, i stedet for 13 avsnitt som det opprinnelig var planlagt.

Skaperne av Bloodline; Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler (KZK), har tidligere uttalt at de har nok materiale til fem eller seks sesonger av dramaserien. Disse historiene må nå nødvendigvis kokes ned, slik at historien kan avsluttes med sesong 3.

Dermed lider Bloodline samme – dog sjeldne – skjebne som de andre Netflix seriene; Hemlock Grove og Lilyhammer, som begge også ble droppet etter tre sesonger.

Det hersker imidlertid stor usikkerhet omkring hvorfor Netflix stopper Bloodline. The Hollywood Reporter mener å vite at det er spenning mellom Netflix og Sony, som har produsert Bloodline. Dette benektes av begge selskapene. Det er videre usikkert om Sony vil gjenoppta serien på en annen tv-kanal eller streamingtjeneste.

I Bloodline, som foregår i Florida Keys, følger man en sammensveiset familie, som består av fire voksende søsken med hvis hemmeligheter avsløres når deres bror og familiens sorte får returnerer hjem. I serien ser vi bl.a. Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises), Sissy Spacek (Carrie), Kyle Chandler (Friday Night Lights), Linda Cardellini (Mad Men) og Sam Shepard (The Right Stuff).

Bloodline sesong 3 forventes å få premiere på Netflix Norge i mai 2017.
Skriv kommentar