Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Bob Saget og Lori Loughlin klare til ny Full House

Date: 18/06/2015 | 1 kommentar

fuller-house-netflix-danmark-300x169Rollelisten til den nye utgaven av Full House er ved å være på plass etter at Bob Saget og Lori Loughlin har bekreftet at de vil innta deres gamle roller som henholdsvis Danny Tanner og Rebecca Katsopolis. Det forteller skuespiller John Stamos.

Netflix annonserte for få måneder siden at streamingtjenesten ville gjenopplive den klassiske komedieserien og lage en ny utgave kalt Fuller House. På daværende tidspunkt var kun få av de opprinnelige skuespillerne tilknyttet, men nå skulle de fleste være på plass.

Alle de opprinnelige skuespillerne vil medvirke, bortsett fra Mary-Kate og Ashley Olsen, som i den originale serien spilte datteren Michelle Tanner.

Dermed kan man glede seg til et gledelig gjensyn med Bob Saget (Danny Tanner), John Stamos (Onkel Jesse Katsopolis), Dave Coulier (Joey Gladstone), Jodie Sweetin (Stephanie Tanner), Lori Loughlin (Rebecca Katsopolis), Candace Cameron Bure (D.J. Tanner) og Andrea Barber (Kimmy Gibbler).

Fuller House er en etterfølger til Full House, hvor D.J. Tanner er gravid, mens hennes søster Stephanie Tanner og Kimmy Gibbler flytter inn hos henne for å hjelpe til å holde styr på hennes to gutter.

Fuller House får premiere på Netflix Norge i 2016.
1 kommentar til Bob Saget og Lori Loughlin klare til ny Full House

  1. Elin - kl. 15:18, 18-06-2015:

    Hei, jeg er en stor fan av serien “Pretty little liars” og jeg har ventet i nesten et år nå på å få se sesong 4, siden sesong 3 kom ut i fjor sommer. MEN den har ikke kommet ut. Når kommer den ut? Altså, nå prøver jeg ikke å narre dere… Men jeg kunne ha oversatt to hele episder på 1 dag, og det er ca. 24 episoder i hver sesong og jeg er bare 12 år. Mens dere, selv om dere har masse andre serier og filmer å fikse, så betyr ikke det at det skal ta et helt år å oversette en sesong altså. Bare sier det. Sesong 6 har alerede begynt til og med. Og dette gjelder andre seirer også da. American horror story sesong 5, og jeg er ganske sikker på at alle andre som ser på serier på Netflix har den samme meningen om dette. Som sagt, jeg prøver ikke å være frekk.

Skriv kommentar