Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Brazilianer blir Pablo Escobar i ny Netflix-serie

Date: 21/03/2014 | Ingen kommentarer

Pablo escobar narcos netflixStreamingtjenesten Netflix har i lengre tid vært i gang med planleggingen av Narcos, som er en ny original serie om den colombianske narkohandleren Pablo Escobar. Nå kan The Hollywood Reporter avsløre hvem som har fått den ettertraktede rollen som narkobaronen. Rollen er tildelt en av Brazil’s største filmstjerner, Wagner Moura.

Det er nok ikke så mange som gjenkjenner navnet, for Wagner Moura har gjort seg mest bemerket i hjemlandet Brazil. Utover suksessen i hjemlandet fikk han i fjor et gjennombrudd med filmen Elysium, hvor han spilte mot blant annet Matt Damon og Jodie Foster. Wagner Moura er også kjent for rollen som Lt. Colonel Nascimento i de anmelderroste krimfilmene Elite Squad og Elite Squad: The Enemy Within, hvor rollen hans ble belønnet med flere filmpriser og nomineringer.

Det er ikke sluppet særlig mye informasjon ut omkring seriens handling, men den skal visst fortelle Pablo Escobar’s livshistorie. Jose Padilha (RoboCop, 2014) er blitt tildelt instruktørrollen, mens manuskriptforfatterne Doug Miro og Carlo Bernard (Sorcerer’s Apprentice) er blitt tilknyttet serien. Utover dette er Eric Newman (Children of Men) blitt executive producer.

På hvilket tidspunkt Narcos får premiere på Netflix vites ikke, men ryktene sier at serien skulle komme før året er over eller i starten av 2015. Det er inntil videre planlagt én sesong med 13 episoder.Skriv kommentar