Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Breaking Bad spin-off serie; Better Call Saul på Netflix

Date: 13/01/2014 | Ingen kommentarer

breaking-bad-better-call-saul-netflix-norgeNetflix og Sony Pictures Television har i desember offentliggjort at Better Call Saul, den lenge ventede spin-off serien til Breaking Bad, kommer eksklusivt til alle Netflix medlemmer i Europa og Latin-Amerika kort tid etter tv-premieren i USA i begynnelsen av 2014.

Better Call Saul har Bob Odenkirk i hovedrollen og er skapt av Breaking Bad-skaperen Vince Gillian. Serien forteller historien om advokaten Saul Goodman i årene før han ble advokat for Waller White. Alt fra parkeringsbøter til massemord og finansiell svindel- Saul klarer alt.

”Breaking Bad er anerkjent som en av de beste tv opplevelsene i disse nye gylne tidene for tv”, sier Ted Sarandos, Netflix’ Chief Content Officer. ”Serien har også vist seg å være utrolig populær blant Netflix sine medlemmer i hele verden. Denne spin-off serien fortsetter den sterke historiefortellingen”.

”Etter den overveldende suksessen med Breaking Bad er vi spente på å fortsette vårt samarbeid med Vince, og også Peter Gould, og vi gleder oss over at fans rundt om i verden nå kan stifte enda bedre bekjentskap med Saul”, sier Steve Mosko, President for Sony Pictures Television.

I fire år har Breaking Bad, som sluttet på AMC sist i september 2013, fulgt Walter White, en kjemilærer, som får konstatert kreft. Han begynner å produsere metamfetamin for å kunne forsørge sin familie og ender som en ubarmhjertig narkobaron. Serien har vunnet Primetime Emmy Awards for ’Outstanding Drama Series’ i 2013 og er ansett som en av de beste dramaseriene på tv av anmeldere.Skriv kommentar