Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Chris Rock i front i den fjerde filmen fra Adam Sandler; ‘The Week Of’

Date: 19/05/2017 | 1 kommentar

Produksjonen har ikke startet opp enda, men allerede nå er det frigitt informasjon om den kommende Netflix-filmen med Adam Sandler, som har fått navnet ‘The Week of’.

Komedien vil selvsagt ha Adam Sandler i hovedrollen, men denne gangen får han en side-kick i form av komikeren Chris Rock (Grown Ups, Everybody Hates Chris). De to skal spille foreldre til et par unge mennesker, hvor det er bryllupsplaner.

Robert Smigel, som har vært innvolvert i utallige prosjekter med Sandler gjennom tiden, sitter i regissør stolen. Noe som forøvrig er første gangen.
Adam Sandler har som bekjent inngått en eksklusiv avtale med Netflix om å lage flere filmer utelukkende til streamingtjenesten. ’The Week of’ er den fjerde filmen av i alt åtte filmer, som Sandler skal lage.

De tre tidligere filmene fra Adam Sandler – The Ridiculous 6, The Do-Over og Sandy Wexler – har alle vært bland de største filmpremierene på Netflix. Siden den første filmen har Netflix medlemmene brukt mer enn 500 milliarder timer i selskap med Adam Sandler. Dette fremgitt i det siste kvartalsregnskapet fra Netflix.

Opptakene for ’The Week Of’ starter til sommeren i New York og premieredatoen er satt til 2018.1 kommentar til Chris Rock i front i den fjerde filmen fra Adam Sandler; ‘The Week Of’

  1. Moi - kl. 12:13, 23-05-2017:

    Kan vær så snill sesong 3 og 4 av the 100 komme på Netflix så fort som mulig?!!

Skriv kommentar