Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Daredevil sesong 2 på Netflix i mars

Date: 27/02/2016 | Ingen kommentarer

daredevil-superhjält-netflixNå kan Netflix røpe at premieredatoen for den lenge ventede sesong 2 av Daredevil kommer om kort tid. Fra den 18 mars 2016 kan Marvel’s Daredevil sesong 2 streames eksklusivt på Netflix Norge. I denne anledningen har streamingtjenesten utsendt en trailer som kan ses nederst i artikkelen.

Det har gått rykter om at Daredevil sesong 2 ville få premiere d 25 mars. Det var samme dag som den lenge ventede superhelt-filmen Batman vs. Superman: Dawn of Justice, så de tre superheltene skulle i prinsippet sloss om seertallene. Slik endte situasjonen derimot ikke, da Netflix nå har annonsert at Daredevil kommer tilbake til streamingtjenesen d 18 mars, hvor alle episoder i sesong 2 vil kunne ses med en gang.

Marvel’s Daredevil handler om Matt Murdock som mister synet som barn og derfor får forsterket sine andre sanser. Matt Murdock lever av å bekjempe kriminalitet som advokat om dagen og superhelten ”Daredevil” om natten i Hell’s Kitchen i New York City.

Etter Daredevil sesong 2 er kommet på Netflix, venter vi bare på at seriene om Luke Cage og Iron Fist får premiere, som alle leder opp til en stor forening av superhelter i Marvel’s The Defenders, som får eksklusiv premiere på Netflix.

Se Daredevil sesong 2 på Netflix Norge fra 18 mars.
Skriv kommentar