Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Daredevil sesong 3 i produksjon

Date: 17/08/2016 | Ingen kommentarer

Daredevil-sæson-3-netflix-danmark-768x768Under årets Comic Con i San Diego avslørte streamingtjenesten Netflix forleden at den blinde superhelten Daredevil returnerer for en tredje sesong. Premieredatoen for sesong 3 er ikke avslørt enda.

Netflix-serien Daredevil hadde premiere på streamingtjenesten i april 2015, og ble raskt fulgt opp med en sesong 2, da serien ble meget godt mottatt og raskt fikk en stor fanskare. Andre sesongen hadde premiere i mars 2016 og bød på et nytt ansikt i form av karakteren The Punisher. Denne ble også hyllet og kort tid etter premieren kunne Netflix derfor avsløre, at det også kommer en enkeltstående serie med The Punisher i hovedrollen – selv om dette ikke var en del av den opprinnelige avtalen med Marvel.

Foruten de fire (nå fem med The Punisher) enkeltstående superhelt seriene med Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage, som Netflix og Marvel er blitt enige om å produsere, så kulminerer det hele senere i en The Defenders miniserie hvor et dreamteam av superhelter går sammen om å beseire de onde kreftene. Her er det meningen at både Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist skal medvirke i samme serie. Om nå også The Punisher skal være en del av denne er det ingen informasjon om.

Daredevil handler om Matt Murdock, som mister synet som barn, og dermed forsterkes hans andre sanser. Matt Murdock lever av å bekjempe kriminalitet, som advokat på dagen og som superhelten «Daredevil» på kvelden i Hell’s Kitchen i New York City.

Det er enda ikke satt noen premieredato for Daredevil sesong 3, men i mellomtiden kan du se både sesong 1 og 2 på Netflix Norge.Skriv kommentar