Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

David Brent: Life on the Road på Netflix Norge den 10.februar

Date: 29/12/2016 | Ingen kommentarer

David Brent er tilbake! Den engelske komikeren Ricky Gervais er tilbake i rollen som den ikoniske bossen fra den Emmy- og Golden Globe vinnende serien The Office.

Netflix Norge har eksklusive premiere på den etterlengtede og uhørt morsomme filmen; David Brent: Life on the Road, den 10. februar.

Filmen er regissert, skrevet og produsert av det prisvinnende og komiske vidunderet Ricky Gervais. Vi følger et dokumentarteam, som følger opp på den spesielle David Brent fra BBC mockumentary-serien; The Office.

Da publikum første gang ble introdusert for David Brent drømte han om å bli rockestjerne. 12 år etter er Brent nå blitt en omreisende selger, som forfølger sine drømmer med bandet sitt; Foregone Conclusion. Brent har sluttet jobben for å forfølge sin drøm og bruker hele sin pensjon på å samle et band og samarbeide med den talentfulle rapperen Dom (Ben Bailey Smith) i et forsøk på å få street-kreditt, berømmelse og rikdom.

The Office er en av de mest suksessfulle britiske komedie-serier noensinne, og det er blitt utviklet ikke mindre enn sju ulike versjoner av serien over hele verden.

Foruten Ricky Gervais i rollen som David Brent medvirker også Ben Bailey Smith (Midwinder of the Spirit, Law & Order), Tom Basden (Plebs, The Wrong Mans), Jo Hartley (This is England ‘90, Not Safe For Work) og Nina Sosanya (Love Actually, W1A) med fler.

“Vi er begeistret for igjen å ha den ikoniske karakteren David Brent på Netflix, siden vi inngikk den første digitale avtalen med The Office i sin tid. Vårt eksisterende samarbeide på tvers av filmer og serier, herunder Derek og Special Correspondents har vært verdifulle, og det er derfor åpenbart at Ricky Gervais sin kommende spillefilm blir tilgjengelig for Netflix sine medlemmer», uttaler Ted Sarandos, Netflix Chief content officer.

Se David Brent: Life on the Road på Netflix Norge fra den 10. februar.Skriv kommentar