Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

David Fincher står bak ny futuristisk animasjonsserie; ’Love, Death & Robots’

Date: 14/02/2019 | Ingen kommentarer

Den anerkjente film- og serieskaperen David Fincher og Tim Miller, som stod bak siste års publikumssuksess ’Deadpool’, har slått seg sammen og utviklet en ny animasjons-antologiserie eksklusivt på Netflix.

Serien har fått navnet ’Love, Death & Robots’ og vil være på 18 episoder.

Det opplyser streamingtjenesten i en pressemelding, og kunne samtidig avsløre de første bildene fra serien, som kan sees nederst i denne artikkelen.

’Love, Death & Robots’ byr på science fiction, fantasy, horror og komedie historier, som vil være rettet mot et voksent publikum.

Hver episode har en varighet på 5-15 minutter og vil være skapt av animasjonsstudioer fra hele verden og vil derfor ha en unik stil, fra 2D til fotorealistisk 3D CGI.

Tim Miller uttalte at ’Love, Death & Robots’ er et drømmeprosjekt og tilføyde;

”Serien kombinerer min kjærlighet for animasjon og fantastiske historier. Kultfilm, tegneserier, bøker og magasiner med fantastisk fiksjon har inspirert meg i flere tiår, men de har alltid blitt sett på som en del av nerdekulturen, som jeg var en del av. Jeg er så fuckings glad for at det kreative landskapet har endret seg, og at man nå kan tillate seg å lage en serie som denne.”

David Fincher har allerede et samarbeid med Netflix via den nylig fullførte ’House of Cards’ og ’Mindhunter’, som snart kommer tilbake med sesong 2. Tim Miller stod, som tidligere nevnt, bak kinosuksessen ’Deadpool’ og arbeider akkurat nå med en etterfølger til ’Terminator’.

’Love, Death & Robots’ har enda ikke fått en offisiell premieredato.Skriv kommentar