Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

David Finchers «Mindhunter» tilbake etter sommeren

Date: 03/07/2019 | Ingen kommentarer

Netflix-serien «Mindhunter», som er regissert av David Ficher («Gone Girl», «Zodiac», «House of Cards») returnerer med sesong 2 i august.

Dette forteller stjerneskuespilleren Charlize Theron, som også er produsent av «Mindhunter».

Avsløringen skjedde under et intervju i «Howard Stern Show», hvor Charlize Theron kunne kunngjøre seriens tidlige retur, noe som betyr at nesten to år vil passere mellom sesongene. Den eksakte premieredatoen på sesong 2 ble imidlertidig ikke avslørt.

Første sesong av «Mindhunter» hadde premiere på Netflix 13. oktober 2017.

I «Mindhunter» drar to FBI agengter (Jonathan Groff og Holt McCallany) på en ondskapsfull, dyptliggende odyssey for å klargjøre de brutale svarene blant de farligste seriemorderne og voldtektsforbryterne.

Den kommende sesonger byr på nye kriminielle saker, inkludert Atlanta Child Murders, som gjennom årene resulterte i 28 mord av barn, unge og voksne. Alle mordofrene var afroamerikanere.

Også den anerkjente Charles Manson vil være med i den nye sesongen i form av skuespilleren Damon Herriman, som også spiller den samme seriemorderen i Quentin Tarantinos kommende film «Once Upon a Time in Hollywood».

«Mindhunter» sesong 1 var en stor suksess for streamingtjenesten Netflix, og serien fikk gode anmeldelser over hele linjen.

Se «Mindhunter» på Netflix Norge. Sesong 2 har premiere i august.Skriv kommentar