Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

David Lynch bak ny dokumentar på Netflix

Date: 17/03/2016 | Ingen kommentarer

my-beautiful-broken-brain-netflix-202x300Fra den 18 mars har streamingtjenesten Netflix premiere på dokumentaren My Beautiful Broken Brain, som er produsert av David Lynch (Twin Peaks) sammen med Lotje Sodderland og Sophie Robinson, som i tillegg står for å instruere dokumentaren. Se traileren til dokumentaren nederst i artikkelen.

I My Beautiful Broken Brain møter man Lotje Sodderland og følger hennes rehabilitering etter en traumatisk hjerneblødning hun fikk i en alder av 24. Man opplever Lotje starte sitt nye liv på nytt i en fremmed verden hvor hun begynner forfra med både språk og logikk. Denne dokumentaren viser den spesielle verden hun befinner seg i, som er fylt med farger og lyder.

”Jeg er begeistret for at jeg i samarbeide med Lotje og Sophie kan dele dokumentaren My Beautiful Broken Brain med hele verden”, forteller David Lynch. ”Hjernen er virkelig fasinerende og den måten våre hjerner er i stand til å oppnå sammenheng vil sikkert både røre og inspirere deg gjennom dokumentaren og dens reise mot selverkjennelse”.

My Beautiful Broken Brain er en del av det offisielle programmet på SXSW Film Festival 2016 og dokumentaren har vunnet flere priser, blant annet beste film på Ahvaz Film Festival.

Se My Beautiful Broken Brain på Netflix Norge den 18 mars.Skriv kommentar