Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

David Tennant er skurk i Netflix-serien Jessica Jones

Date: 12/03/2015 | Ingen kommentarer

killgrave-purple-man-David-tennant-jessica-jones-netflix-222x300Den skotske skuespilleren David Tennant, best kjent for sin rolle som den 10. Doktoren i serien Doctor Who, skal spille superskurken Dr. Zebediah Killgrave i den kommende superhelt-serien Jessica Jones fra Marvel og Netflix. Det har Marvel nylig annonsert.

I serien er den tidligere superhelten Jessica Jones i gang med å oppbygge sitt personlige liv og karriere som en detektiv sammen med hennes forlovede Luke Cage, når hun blir trukket inn i en rekke saker hvor de kriminelle har ekstraordinære evner. Den gåtefulle Killgrave dukker plutselig opp og sender sjokkbølger gjennom den tidligere superheltinnens verden.

Dr. Zebediah Killgrave, også kalt Purple Man, er en skurk fra Marvel Universet, som kan kontrollere andre mennesker bare ved hjelp av sin egen stemme. Han betegnes som å være Jessica Jones og ektemannen Luke Cages verste fiende.

David-tennant-killgrave-purple-man-jessica-jones-netflix-222x300Utover David Tennant (bildet nederst til høyre) medvirker Krysten Ritter som Jessica Jones og Mike Cotler som Luke Cage i serien.

Skurken Purple Man var opprinnelig en fiende av Daredevil, men det er ikke noen opplysninger om hvorvidt han dukker opp i serien Marvel’s Daredevil, som får eksklusiv premiere på Netflix Norge d. 10 april.

Netflix har inngått et samarbeid med Marvel om å lage fem nye superhelt-serier som konsentrerer seg om en bestemt superhelt. Jessica Jones er nummer to i rekken, hvor Daredevil er den første. De siste to omhandler Iron Fist og Luke Cage. Til sist går Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage sammen for å bekjempe de onde kreftene i en ny The Defenders serie.

Serien Jessica Jones blir på i alt 13 episoder og forventes å få premiere i slutten av 2015.Skriv kommentar