Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

De beste Oscar-vinnende filmene på Netflix Norge

Date: 21/01/2014 | Ingen kommentarer

Netflix tilbyr mange timers underholdning, men hvis du ikke vil kaste bort tiden din på middelmådige filmer kommer vi her med en liste over de beste Oscar-vinnende filmene på Netflix. Listen er basert på egne holdninger.

eternal-sunshine-of-the-spotless-mind-netflix-norgeEternal Sunshine of the Spotless Mind
Da Joel Barish (Jim Carrey) erfarer at hans eks-kjæreste (Kate Winslet) har gjennomgått en eksperimental medisinsk behandling for å utslette alle minner om ham, beslutter han seg for å gjøre det samme med henne. Et mystisk drama som vant prisen for beste manuskript.

there-will-be-blood-netflix-norgeThere Will Be Blood
En ambisiøs gullgraver (Daniel Day-Lewis) får suksess og forvandler en simpel landsby til et vekstsentrum som vekker den karismatiske unge predikant. Daniel Day-Lewis vant en Oscar for beste hovedrolle, mens filmen ble nominert til hele 7 Oscars.

no-country-for-old-men-netflix-norgeNo Country for Old Men
Liewelyn Moss (Josh Brolin) faller tilfeldig over et blodig gjerningssted, en bil med heroin og to mio. dollars i kontanter. Han tar pengene og utløser dermed en ukontrollert voldsspiral. No Country for Old Men vant 4 Oscars, blant annet for beste film.

the-cove-netflix-norgeThe Cove
The Cove begynner i Taiji, Japan, hvor den tidligere delfintreneren Ric O’Barry ønsker å råde bot på de som hadde trent de fem delfinene som medvirket i filmen Flipper. En forlokkende dokumentar som ble hyllet som årets beste.

pulp-fiction-netflix-norgePulp Fiction
En burgerelskende leiemorder, hans filosofiske partner, en narkoavhengig gangsters prostituert og en fallerert bokser samles i denne komikrimen. Quentin Tarantino’s kultfilm, som i 1995 var nominert til 7 Oscars, vant for beste manuskript.

monster-netflix-norgeMonsters
Aileen Wuornos (Charlize Theron), en highway- prostituert med arr i sjelen, skyter en sadistisk kunde og blir USA’s første kvinnelige seriemorder. Charlize Theron vant en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle i 2004.

traffic-netflix-norgeTraffic
Fra Syd-Amerika’s marker til USA trekker kokainen sitt spor av vold, korrupsjon, død og tragiske menneskeskjebner for politi, dommere, misbrukere og leverandører. Et stjernespekket krimdrama med Michael Douglas og Benicio Del Toro i hovedrollene.

Se alle Oscar-vinnende filmer på Netflix her: Link.Skriv kommentar