Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Den mest absurde filmen på Netflix

Date: 16/09/2016 | Ingen kommentarer

test-netflix-300x273Dersom du har sett alle filmene og seriene på Netflix Norge og trenger å utvide horisonten, så inneholder Netflix biblioteket en rekke test filmer, som du sannsynligvis ikke har sett. Vi har samlet tre av testvideoene nedenfor og blant dem finner du nok den mest absurde videoen Netflix noen gang har laget.

Streamingtjenesten benytter testfilmene til å teste bilde, lyd, teknikk mv. og det er naturligvis ikke meningen at Netflix medlemmene skal se disse videoene, siden de verken byr på underholdning eller action.

Videoen Example Short 23.976 Clear kan man likevel finne underholdende, da den sannsynligvis er den mest absurde videoen Netflix har produsert. Filmen som varer i 11 minutter og tester lyd og bilde med 23 976 frames pr sekund, viser en Netflix medarbeider leke med vann, gjøre moon-walk med en laptop, løpe rundt Netflix sitt hovedkontor og framføre en monolog fra Shakespeare. Videoen er fra 2010 og er følgelig fra tiden før streamingtjenesten ble lansert i Norge. Samme film finner man også i 25 frames pr sekund versjon; Example Short V.

Dersom man ønsker å sette sitt tv-apparat på en større test, kan man teste ut ElectricEye Test, som i henhold til beskrivelsen benyttes for å kalibrere interne verktøy. Filmen byr på den klassiske pauseskjermen samt andre synsforstyrrende bilder.

Har du funnet andre testfilmer på Netflix, del gjerne med deg i kommentarfeltet nedenfor.
Skriv kommentar