Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Denne nyttårsaften er 21.00 det nye midnatt, ifølge Netflix

Date: 29/12/2015 | Ingen kommentarer

24282649I år kan du feire nyttår med familien, og samtidig ha tid til en voksenfest. Alle barn, store som små, kan telle ned til nyttår sammen med Netflix. Barna kan velge sin favorittkarakter eller ringe inn det nye året om og om igjen med Care Bears med fettere og kusiner, jentene i Project Mc2, og alle vennene deres fra DreamWorks Animation som Kong Julien og Mr. Peabody & Sherman.

Ifølge en ny undersøkelse utført av Netflix, ville over halvparten av foreldre verden over (58%) hoppet på muligheten for å legge barna sine før midnatt på nyttårsaften. Når vi i dag lanserer hele seks nedtellingsspesialer, kan midnatt være når som helst – om det er klokken 21, 22 eller 20. Du velger selv når tiden er inne for å si god natt, og barna velger hvordan de skal feire med sine favorittkarakterer:

• Care Bears med fettere og kusiner tar turen til Share Bear sin Shake Shack for å gjøre seg klare til en magisk nedtelling i Care-a-Lot.
• Kong Julien lever opp til sitt rykte som partyløve med en nedtelling til å danse seg inn i det nye året.
• Mr. Peabody and Sherman reiser verden rundt for å samle sammen deres beste talkshow-gjester for en stjernespekket nedtelling med Hiccup and Toothless, Puss in Boots, the Croods og hele Dinotrux teamet.
• Project Mc2-stjernene McKeyla, Adrienne, Bryden og Camryn går sammen om NOV8 sin aller viktigste oppgave hittil: Party!

Mens 97% av foreldre verden over tilbringer nyttårsaften med familien, varierer måten folk feirer på fra sted til sted.

• Foreldre i USA, Canada og Australia er alle enige om at 21.00 er det nye midnatt. Nesten halvparten av foreldrene i disse landene sier at de vil telle ned de berømte ti sekundene etter klokken 21.00 (49%).
• Foreldre “down under” klarer nesten ikke vente til sengetid. En tredjedel av australske foreldre (34%) innrømmer at de selv vil hoppe til køys etter at de har kysset barna god natt – lenge før midnatt.
• Italienske og franske foreldre ser frem til kosestund med sine utkårede når lysene er slukket. Foreldre i begge land ser mest frem til å tilbringe tid sammen med sin bedre halvdel etter at de har lagt barna (henholdsvis 51% og 43%).
• Foreldre elsker en god fest i Spania og Mexico. 50% av foreldrene i begge land ser mest frem til å komme i gang med de voksnes fest etter at de små er lagt for kvelden.
• Amerikanske foreldre er ikke redde for å ta en bløff. 41% av amerikanske foreldre planlegger å benytte seg av en spesiell nedtelling til nyttår for å få barna til å legge seg tidlig.
• Brasilianske foreldre sier at det hele handler om familietid. Nesten to tredjedeler av foreldre i Brasil er enige om at det beste med en felles nedtelling er at de har muligheten for å feire som en familie (63%).

Uansett hvor du er, start festen akkurat når du vil og hvor du vil ved å søke etter New Year’s Eve Countdown på Netflix. Og, vi vil ikke fortelle dem at det ikke er midnatt hvis du ikke gjør det.
Skriv kommentar