Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Dette er filmene du kan se når du skal ut og fly i år!

Date: 03/01/2023 | Ingen kommentarer

SPONSET INNHOLD

Som vanlig byr desember på mange flotte filmer, og 2022 er intet unntak. Det har kommet mye nytt og bra på skjermen som vi bare er nødt til å snakke om. Disse utgjør fantastisk underholdning hele året, for eksempel når ud skal ut og reise. Vi har funnet frem tre filmer som vi mener at du må se i år, entene det er via Netflix på flyet, eller på kino i din valgte feriedestinasjon. 

Filmer på reisen

Dersom du ønsker å se film når du er ute og reiser, så er det et par ting du må huske på. Først og fremst er det viktig at du forbereder deg på filmtittingen, ved å laste ned noen gode filmer på telefonen, datamaskinen eller på et nettbrett. Dette kan du gjøre inne i appen til en rekke strømmetjenester. Sitter du for eksempel på flyet på vei til Island eller slapper av på hotellet ditt i Reykjavik, så kan du kose deg med noen av disse filmene. 

1.  Glass Onion: a Knives Out Mystery

I oppfølgingen av sin storhit “Knives Out” fra 2019 har forfatteren og regissøren utvidet sitt historiefortelling omfang på alle måter. Alt er større, mer «flashy» og litt mer kronglete. Spilletiden er lengre, det samme er tidsrammen fortellingen dekker. En vilt underholdende begynnelse gjør at man gleder seg til det filmen har å by på. Lenge virker det som at dette er enda et «murder mystery» som vi kjenner fra den første filmen. Likevel vil du raskt legge merke til at det her ligger mer mellom linjene enn lek. 

2.  Roald Dahls Matilda: The Musical

Denne filmen er en fornøyelig lys og spennende ny versjon av en rørende, melankolsk historie de fleste har elsket siden barndommen. Matilda er en karakter mange har kunne lene seg på, tro på og kjenne seg igjen i. Med de flotte musikalske numrene musikalen har å by på, er det ingen tvil om at dette kommer til å bli en «hit». Allerede har barn over hele verden lært seg dansen til «Revolting Children» og fra det lille vi allerede har sett er det ingen tvil om at det er kvalitet på både dans, akrobatikk, sang og skuespill hos barna som tar del i denne nye versjonen til Netflix.

3.  Avatar 2: The Way of Water

Oppfølgeren til James Camerons rekordstore film vil ta publikum tilbake til Pandora og vil garantert bli nok en visuelt imponerende film. Oppfølgeren forteller historien om Sully-familien, Jake, Neytiri, og deres barn, når deres land blir revet i stykker. Ifølge en offisiell synopsis tåler Sully-familien fare, kamper til døden og tragedie gjennom hele filmen. Paret blir fordrevet fra hjemmene sine og flykter til Metkayinas vannverden, noe som forstyrrer stammepolitikken.

Skriv kommentar