Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Donald Trumps “Space Force” blir til serie med Steve Carell og ’The Office’- skaperne

Date: 27/02/2019 | Ingen kommentarer

I 2018 foreslo den amerikanske presidenten Donald Trump opprettelsen av en ny militær enhet kalt ”Space Force”, som skal ivareta militæroperasjoner i verdensrommet.

Formålet med ”Space Force” er å beskytte satellitter mot angrep og utføre andre romrelaterte oppgaver og noe…, lød det fra Trumps opprinnelige tale.

Militær enheten fra verdensrommet er fortsatt ikke i luften, men nå kan streamingtjenesten Netflix avsløre at de har en ny komedieserie på vei fra teamet bak kult-serien ’The Office’.

Stjernen fra ’The Office’ Steve Carell har hovedrollen i Netflix-serien ’Space Force’. Serien er skapt i samarbeid med Greg Daniels og Howard Klein, som også var blant skaperne av den Emmy-vinnende ’The Office’.

Serien vil som navnet antyder være basert på Donald Trumps forslag om et rom militær.

Netflix har offentliggjort en kort teaser til ’Space Force’, som kan sees nederst i artikkelen.

Det finnes ikke noe mer ytterlig informasjon om den kommende serien med Steve Carell, men Netflix antyder at ’Space Force’ vil bli en ”arbeidsplass-komedie” i samme stil som ’The Office’.

Det har blant de seneste månedene vært mange rykter om en gjenforening av ’The Office’, men med dette nye prosjektet fra de samme skaperne, antas det at gjenforeningen har blitt lagt på is – i hvert fall for nå.

Det finnes ingen opplysninger om når ’Space Force’ kan sees på streamingtjenesten Netflix.Skriv kommentar