Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Dwayne ‘The Rock’ Johnson kaster seg ut i nytt filmeventyr med Netflix

Date: 07/12/2018 | Ingen kommentarer

Netflix har snappet rettighetene til den nye spillefilmen ‘John Henry and The Statesmen’ som regisseres av Jake Kasdan (‘Jumanji: Welcome to the Jungle’) med muskelbunten Dwayne Johnson i hovedrollen.

Det opplyser Netflix i en pressemelding, mens Dwayne Johnson selv offentliggjorde det på Twitter med en video som kan sees nederst i artikkelen.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson har rollen som John Henry, som muligens ikke er så kjent i Norge, mens i USA betegnes John Henry som nåværende nasjonal helt og der er skrevet og fortalt mange historier om hans bedrifter. Selv musikere som Bruce Springsteen, Van Morrison, og Johnny Cash har sunget om John Henry.

Mange filmskapere har tydelig vært interessert i ‘John Henry and The Statesmen’ da det amerikanske mediet Deadline rapporterer at filmen har vært igjennom en budkrig innen den landet hos streamingtjenesten Netflix.

Filmen ‘John Henry and The Statesmen’ er skrevet av Tom Wheeler (‘The Lego Ninaago Movie’), mens den produserer av Melvin Mar (‘Jumanji: Welcome to the Jungle’), Wendy Jackson (‘San Andreas’) og Wheeler selv.

«Netflix er den perfekte partner og platrofm for oss til å fortsette å underholde våres globale publikum på en ny innovativ måte» uttaler Dwayne Johnson. Filmen har en arv historiefortelling, som er mer relevant enn noensinne, og henvender seg til et verdensomspendene publikum uansett alder, kjønn, rase eller geografi.

Det er ingen opplysninger om når ‘John Henry and The Statesmen’ havner på Netflix, men det blir trolig i 2019 eller mest sannsynlig i 2020.Skriv kommentar