Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Dyrene fra Madagaskar inntar Netflix

Date: 20/11/2014 | Ingen kommentarer

all-hail-king-julian-netflixVerdens største ”party-animal” inntar Netflix når streamingtjenesten har eksklusiv premiere på animasjonsserien All Hail King Julien fra DreamWorks Animations. De første 5 episodene får premiere på Netflix 19.desember.

Kong Julien er tilbake og han svinger dansefoten som aldri før! I komedieserien følger man lemuren Kong Julien og hans to lojale venner Mort og Maurice, mens de reiser ut på de sykeste eventyrene og holder de villeste festene sammen med de andre jungeldyrene på øya Madagaskar.

Den danseglade lemurens stemme innspilles av den prisvinnende skuespilleren Danny Jacobs, som også har stått bak stemmen i Pingvinene fra Madagascar. Utover dette medvirker talenter som Henry Winkler (Happy Days), Andy Richter (Conan, Arrested Development), Kevin Michael Richardson (Family Guy) og India de Beaufort (One Tree Hill).

All Hail King Julien kombinerer komedie og musikk, som underholder både store og små. Det kommer flere episoder av animasjonsserien i løpet av 2015. Hver episode får en varighet på 22 minutter.

”Vi er glade for å ha premiere på en serie med fokus på et av de mest elskede dyrene fra Madagascar-filmene”, uttaler Condy Holland, VP, Original Innhold, Netflix. ”King Julien forstår det å holde en stor fest og vi forventer at familier i hele verden vil elske å tilbringe de festlige periodene sammen med ham”.

DreamWorks Animation og Netflix har inngått en mangeårig samarbeidsavtale om nye animasjonsserier som vil kunne ses eksklusivt på streamingtjenesten. DreamWorks har tidligere laget Turbo Fast og i slutten av 2016 vil DreamWorks Animation ha laget 10 helt nye serier.

Se All Hail King Julien på Netflix Norge fra 19. desember.Skriv kommentar