Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Ellen Page tildelt hovedrollen i ’The Umbrella Academy’

Date: 27/12/2017 | Ingen kommentarer

Den amerikanske skuespilleren Ellen Page er blitt castet til en rolle i den kommende Netflix filmatiseringen om den populære tegneserien ’The Umbrella Academy’, som ble annonsert i sommer.

Dette skriver Variety.

Ellen Page er best kjent for hennes gjennombruddsrolle i indie-filmen ’Juno’ hvor hun spiller en gravid tenåring, som vil adoptere sitt barn. Hun har imidlertid også spilt i større filmer som ’Inception’ og ’X-men: Days of Future Past’ samt ’Flatliners’, som nettopp er gått på norske kinoer og er regissert av dansken Niels Arden Oplev (Drømmen, Menn som Hater Kvinner, Kapgang).

’The Umbrella Academy’ består av en gruppe dysfunksjonelle superhelter – Luther, Diego, Allison, Vanya, Klaus og Number Five – som kjemper for å redde verden, mens de kjemper med sine egne personligheter og evner.

Ellen Page er tildelt rollen som Vanya, som er gruppens sorte får og som den eneste uten noen form for overnaturlige evner, hvilket gjør det vanskelig for henne å finne sin plass i gruppen.

’The Umbrella Academy’ er skrevet av My Chemical Romance-sangeren Gerard Way og produseres av Universal med Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) som showrunner og produsent. Gerard Way er også tilknyttet som medprodusent. Serien er videre blitt gjort om til serieformatet av Jeremy Slater (The Exorcist).

’The Umbrella Academy’ får premiere på Netflix Norge i 2018.
Skriv kommentar