Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Emma Stone og Jonah Hill er sinnsyke i ny Netflix-seire; Maniac

Date: 12/05/2016 | Ingen kommentarer

emma-stone-jonah-hill-300x201Netflix har fått enda et sterkt kort på hånden; Streamingtjenesten har kjøpt de eksklusive rettighetene til serien Maniac, som har Emma Stone og Jonah Hill i hovedrollene. Serien instrueres av Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation). Det skriver amerikanske The Hollywood Reporter.

Emma Stone og Jonah Hill, som tidligere har spilt sammen i suksessen Superbad og oppnådd stjernestatus med bl.a. roller som The Wolf of Wall Street og Birdman, skal i den nye mørke komedieserien Maniac spille to pasienter på et sykehus for sinnsforvirrede, som lever i deres egne fantasifulle verdene.

Maniac, som er basert på en norsk serie fra 2015, blir som utgangspunkt på 10 episoder som alle vil bli instruert av Cary Fukunaga, best kjent for sin instruksjon av True Detective sesong 1, samt. Beast Of No Nation, som var den første Netflix filmen og som hadde premiere i oktober 1015.

Det er enda ingen opplysninger om når serien vil kunne ses på Netflix, men tatt i betraktning at filmingen enda ikke er startet, skal det nok ikke forventes av premieredatoen kommer til å ligge i 2016.Skriv kommentar